Xiaomi Mi 10 Pro+ se představí 11. srpna aktualizováno

Xiaomi Mi 10 Pro+ se představí 11. srpna [aktualizováno]
2020-08-05T18:20:29+02:00
• 5. 8. 2020

Zdroj: AndroidBeat

8

Aktualizováno 5. 8.

Podle posledních informací se dočkáme vylepšeného modelu Xiaomi Mi 10 Pro+ již 11. srpna v Číně. Zároveň se objevují informace o některých funkcích. Asi nebude překvapením, když bude použit Snapdragon 865 Plus. V této oblasti bychom se měli dočkat vylepšeného režimu Game Turbo. Navíc se ukazuje, že novinka bude mít celkem dvě baterie po 2250 mAh, takže celkově mobil nabídne 4500 mAh. Dá se tedy předpokládat, že součástí bude rychlé nabíjení s hodnotou kolem 100 W. Ostatně Xiaomi chystá nabíječku schopnou takových hodnot.

Původní článek 18. 6.

Čínská společnost Xiaomi začátkem letošního roku představila chytré telefony spadající do řady Mi 10. Tato řada má také dva modely Mi 10 a Mi 10 Pro. Konkrétně zařízení Xiaomi Mi 10 Pro přináší všechny funkce a specifikace, které od vlajkového modelu očekáváte. Zdá se ale, že výrobce plánuje představit ještě větší model.

Xiaomi ukončuje prodej Mi 10 a Mi 10 Pro na českém trhu [aktualizováno]

Xiaomi Mi 10 Pro+ nabídne skvělé specifikace

Konkrétně by se mělo jednat o Mi 10 Pro +, který se objevil na sociální síti Weibo. Podle uniklého snímku je telefon dokončen a už je jen otázkou času, kdy bude představen široké veřejnosti. Kromě toho uniklý snímek odhaluje několik klíčových specifikací. 

Xiaomi Mi 10 Pro+

Podle všeho bychom se měli u modelu Mi 10 Pro + dočkat 120Hz displeje. To vypadá na velice slušný pokrok, neboť současný model Mi 10 Pro nabízí 90 Hz. Na zadní části telefonu by se také měl objevit teleobjektiv s neuvěřitelným 12x optickým zoomem, který nabízí Mi 10 Pro. Novinka by se měla dočkat také 65W nabíjení či procesoru Snapdragon 865 s 5G konektivitou.

Je jasné, že model Mi 10 Pro+ se stane pro Xiaomi vlajkovým telefonem, který zatopí nejednomu přednímu výrobci. Otázka ale je, kdy se zařízení dostane na trh.

Zdroje: androidbeat.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Petr Střílka

6. 8. 2020, 10:39

Kdyby něco, Samsung je taky Čína, ty chytráku

Přemysl Vaculík

VIP 6. 8. 2020, 11:42

Možná má část výroby v Číně, ale původem je odjinud.

Petr Komárek

5. 8. 2020, 19:55

Tyhle čínský věci. No nevím. Zůstávám věrný Galaxy note řadě….

Jiří Flasar

20. 6. 2020, 14:40

Dennis má nějaký mindrak? Xiaomi a smejd? Spolehlivost by jim mohl závidět jak Samsung tak apple. Mám v rodině 12 zařízení této značky z různých cenových hladin s žádným z nich nebyl nikdy sebe si problém a to některé slouží již víc než 4 roky. Kdy jsi měl naposledy jeden mobil tak dlouho?

Roman Kaderka

20. 6. 2020, 13:23

I já si ho koupil aniž bych ho měl v ruce.Po dvou dnech děkuji nechci.Velikost a váha je na jeřáb.Displei jedno malé ťuknutím a je to v prd…Kdyby někdo tak je na bazošu.

Jiří Sedmík

20. 6. 2020, 12:36

Dobrý den, já jsem si Mi 10 Pro pořídil a vůbec toho nelituji. Po všech řadách iPhone až do 8 rady, jsem přešel nejdříve na Huawei. A důvodem byl především fotoaparát. Bohužel absence Google mě donutila se poohlédnout po něčem jiném
. Čekal jsem na Mi 10 Pro hlavně pro jeho zásadní funkce. Fotoaparát naprosto perfektní, super rychlé bezdrátové nabíjení, Výkonný procesor a 4k video ve 120fps. Mám ho 14 dní a nezaznamenal jsem žádný zásek. Osobně těch peněz nelituji, veškeré aplikace běží naprosto svižně a co obdivuji je výdrž baterie. Já jim fandím.j7

Píšete pěkné blbosti,je totiž vice než jasné že tento telefon nikomu a ničemu nikdy NEZATOPÍ,pokud jste milý pane nevšiml,jsou tyhle telefony celosvětově stahovány z trhu z důvodu že tento šmejd telefon je předražený jako prase a každý trochu normální člověk v případě utracení toliko hotovosti si nikdy nekoupí telefon nějaké pofidérní a šmejdovské značky,protože tenhle telefon bude nejen ještě větší hovado a ale i dražší,tak bude stažen z prodeje ještě dříve,než předcházející šmejdy…..

Lubomír Šaravec

21. 6. 2020, 17:08

Nejlepší mobil který kdy byl na trhu tak nevím proč o něm píšete že je předražený když stojí 11 000 korun

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat