T-Mobile rozdává neomezená data za určitých podmínek

T-Mobile rozdává neomezená data za určitých podmínek
2020-06-01T11:51:35+02:00
• 1. 6. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Dnes je již poměrně jednoduché získat neomezený tarif i s daty, jen jejich cena je poněkud vyšší pro některé zájemce. Operátoři se snaží nalákat nové zákazníky, i ty stávající na nejrůznější výhody a bonusy. T-Mobile nyní startuje novou marketingovou kampaň, v rámci které můžete získat neomezené data na jeden měsíc.

T-Mobile a neomezená data

V rámci nové marketingové kampaně mobilního operátora T-Mobile lze získat na jeden měsíc neomezené data po dobu jednoho měsíce. Je zde ale podmínka, že zákazník musí uzavřít smlouvu prostřednictvím mobilní aplikace, samoobsluhy nebo na webu.

„Uplynulé měsíce nám všem ukázaly, jak jsou mobilní data nezbytná, a že spousta věcí se dá zařídit on-line, včetně tarifu od mobilního operátora. Abychom zákazníkům ukázali, že pořídit tarif on-line se u nás opravdu vyplatí, dáme jim vždy neomezená mobilní data zdarma na 30 dnů jako dárek,“ vysvětluje Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Chceme, aby se zákazníci v našem eShopu cítili dobře a rádi se tam vraceli.“

Nabídka jako taková platí pro domácnosti a drobné podnikatele. Tento bonus je k dispozici od 1. června a platí na sjednání jakéhokoliv hlasového tarifu. Novinka také dále platí pro nové smlouvy, prodloužení smlouvy společně se zvýhodněným telefonem nebo přechod na jiný tarif.

t mobile covid 19 1876x971x

Zdroj: T-Mobile

Po splnění podmínek může zákazník aktivovat neomezený balíček v mobilní aplikaci Můj T-Mobile, přičemž platí na dobu 30 dnů od aktivace.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat