Motorola Razr 2 nabere zpoždění, dorazí až příští rok

Motorola Razr 2 nabere zpoždění, dorazí až příští rok
2020-06-24T18:00:25+02:00
• 24. 6. 2020

Zdroj: XDA-Developers

Příchod nového modelu Motorola Razr 2 může být opožděn. Druhá generace skládací řady smartphonů od společnosti Motorola by se mohla nakonec objevit až v průběhu příštího roku. S touto informací přišel generální ředitel, Ross Young, společnosti Display Supply Chain Consultants na sociální síti Twitter.

Motorola Razr 2 nabere kvůli pandemii zpoždění

Primární důvod zpoždění druhé generace Razr je probíhající celosvětová pandemie koronavirus. Právě COVID-19 je podle Rosse Younga hlavní překážkou v plánech firmy Motorola. Pandemie tak donutila společnost přesunout datum uvedení na trh o několik měsíců později. I přesto může být Motorola Razr 2 letos představena, ovšem v prodeji nebude dříve než začátkem roku 2021. 

Motorola Razr 2

Zdroj: Android Community

Přesné datum prodeje bohužel není prozatím známo, ale počítá se s prvními měsíci příštího roku. Právě toto odložení pomůže firmě vyrobit dostatečný počet kusů, které následně bude prodávat. Hlavním konkurentem se stane Galaxy Fold 2 od Samsungu, který by se měl světu ukázat už v srpnu 2020 spolu i s Galaxy Z Flip 5G. 

Zajímavostí u Razr 2 bude přítomnost plastové vrstvy, kterou společnost nahradí za předešlé ultra tenké sklo. Očekává se také větší displej a také procesor Snapdragon 765G s podporou 5G sítí. Další vylepšenou oblastí bude operační paměť, bezdrátové nabíjení a další. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat