Microsoft Launcher Preview vrací staré známé funkce

Microsoft Launcher Preview vrací staré známé funkce
2020-05-09T19:30:47+02:00
• 9. 5. 2020

Zdroj: Neowin

Začátkem tohoto roku americká společnost vydala Microsoft Launcher Preview, tedy zbrusu novou verzi domovské obrazovky pro Android, která se má objevit i v Surface Duo. Novinka je postavena na zcela nové kódové základně, takže i když má některé nové funkce, jako je podpora režimu na šířku, chybí zde mnoho částí, které se nachází v aktuální stabilní verzi Launcheru. 

Microsoft Launcher Preview přináší staronové funkce

Proto se firma rozhodla vydat aktualizaci, jež je přístupná všem, kteří jsou registrováni v testovacím programu Microsoft Launcher Preview. Instalační balíček vrací některé funkce z předchozích verzí. Konkrétně je možné znovu skrýt aplikace a také byla obnovena možnost výběru více aplikací najednou, což usnadňuje vkládání nebo odebírání více aplikací. Navíc je možné připnout konkrétní widgety na novou stránku, což v praxi umožní zobrazit widget i na celé obrazovce. 

Microsoft Launcher Preview

Zdroj: Neowin

Seznam změn v Obchodě Play zmiňuje i přidání denních tapet Bing. Jedna věc, která stále chybí, je schopnost zálohovat a obnovit nastavení Microsoft Launcher, a to i přesto, že tato funkce byla spatřena minulý měsíc. Je stále nejasné, kdy se nová verze Launcheru zpřístupní veřejnosti. Měla by být přinejmenším připravena se Surface Duo, které by mělo být uvedeno v průběhu léta.

logo-app Microsoft Launcher Preview Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat