Moto G8 Power Lite poprvé na renderech

Moto G8 Power Lite poprvé na renderech
2020-03-06T09:40:19+02:00
• 6. 3. 2020

Zdroj: GSMArena

V průběhu minulého měsíce nám společnost Motorola představila model v podobně Moto G8 Power. Kromě toho jsme se dočkali varianty s velkou 5 000mAh baterií, výkonným procesorem Snapdragon 655 a 6,4palcovým displejem. V poslední době se ale na internetu šušká, že by výrobce mohl uvést ještě jeden model. 

Motorola představila Moto G8, zamíří do nižší třídy

Moto G8 Power Lite jako odlehčenou variantou

Konkrétně bychom se již brzy měli dočkat Lite varianty modelu Moto G8 Power. Alespoň takové informace kolují na zahraničních zdrojích. Dokonce jsme se dočkali uniklých snímků, které telefon odhalují ve své celé kráse. Veškeré rendery a informace původně zveřejnil Roland Quandt, který prozradil, že novinka ponese název G8 Power Lite. 

Moto G8 Power Lite Moto G8 Power Lite Moto G8 Power Lite

Zdroj: GSMArena

Hlavními vizuálními rozdíly mezi tímto zařízením a G8 Power je trojice zadních fotoaparátů. Původní model jich má o jeden více, tedy čtyři. Po designové stránce by pak odlehčená varianta měla mít o něco větší spodní bradu. Přítomný bude samozřejmě také výřez v displeji v podobě tzv. průstřelu. Naopak na zadní straně v logu má být umístěn, jak je již zvykem, čtečka otisků prstů. 

Podle dostupných informací bude G8 Power Lite vybaven novým procesorem Helio P35 od společnosti MediaTek. Co je dobrou zprávou, tak je kapacita baterie, která by měla být zachována – tedy 5 000 mAh. Vzhledem k výběru procesoru má budoucí model potenciál nabídnout dokonce větší výdrž na jedno nabití než současný telefon. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat