Spotify Kids přichází do rodinných tarifů

Spotify Kids přichází do rodinných tarifů
2020-02-13T15:00:18+02:00
• 13. 2. 2020

Hudební streamovací službu Spotify zřejmě není třeba blíže představovat. Hodí se jen říci, že již několik let za sebou jednoznačně vládne trhu, ve kterém se nachází i Apple Music. Zmínit ale musíme také samostatnou aplikaci Spotify Kids, jež byla vydána v říjnu loňského roku. 

Spotify Kids pomalu přichází na trh

Právě tato aplikace měla mladším uživatelům poskytnout přístup k různorodému hudebnímu katalogu. Konkrétně tato aplikace se nyní dostala na britský a australský trh, kde je k dispozici prostřednictvím beta verze. Bylo tak učiněno v souvislosti s dnem Childnet International’s Safer Internet Day. 

Spotify Kids

V praxi to znamená, že od dnešního dne si bude moci kdokoli s předplatným Spotify Premium Family ve Velké Británii a Austrálii stáhnout aplikaci Kids do jakéhokoli iOS či Android zařízení zcela zdarma. Děti budou moci přistupovat ke zjednodušenému a bez reklamnímu rozhraní, kde mohou poslouchat zvukové doprovody a příběhy odpovídající věku. Již brzy se ale aplikace dostane na mezinárodní úroveň, tedy bude k dispozici i u nás v České republice.

Pokud navíc patříte mezi uživatele Twitteru, určitě jste narazili na skladbu Dinosaurs in Love. Jde až o nepochopitelně virální skladbu, kterou složila teprve tříletá dcera zpěváka Toma Rosenthala. Jistě víte, kam tím mířím. Tato skladba bude samozřejmě součástí speciálně navrženého playlistu Spotify Kids Music.

logo-app Spotify Kids Spotify Ltd. NEZNÁMÁ ANDROID logo-app Spotify Music Developer Zdarma iOS

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat