OnePlus přináší exkluzivní funkci pro Google Assistant

OnePlus přináší exkluzivní funkci pro Google Assistant
2020-02-13T13:30:08+02:00
• 13. 2. 2020

Zdroj: OnePlus

1

OnePlus právě oznámil, že se spojil s jednou nejvíce technologickou firmou na světě. Právě on a Google společně přinášejí jednu z nejnovějších funkcí Google Assistant do téměř všech chytrých telefonů značky OnePlus. Nová funkce se nazývá Ambient Mode a telefony přemění na chytré displeje. 

OnePlus přináší Ambient Mode

Společnost novou funkci zpřístupnila všem modelům počínaje od verzí OnePlus 3. Google svůj Ambient Mode představil minulý podzim a dokáže zobrazit oznámení, rychleji spustit seznamy skladeb, umožnit rychlejší přístup k chytré domácnosti a další kousky. Původně byla funkce k dispozici pouze pro Lenovo Smart Tab M8 HD, Lenovo Yoga Smart Tab, Nokia 6.2 a Nokia 7.2.

OnePlus

Od dnešního dne je ale Ambient Mode k dispozici také na chytrých telefonech společnosti OnePlus. Uživatelům v praxi umožní přístup k počasí, různým agendám, zábavě a podobně. Jak jsem zmínil již v úvodu článku, Ambient Mode změní váš telefon na chytrý displej. Abyste funkci mohli používat, musíte ji aktivovat. Přejděte tedy do aplikace Nastavení -> Assistant -> Zařízení. Nutno podotknout, že výrobce varuje před dostupností funkce. Vzhledem k tomu, že se na trh teprve dostává, může trvat i týden, než se objeví ve vašem zařízení. Pokud tedy nový instalační balíček na svém mobilním telefonu ještě nevidíte, budete si muset nějaký čas počkat.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Karel Straka

16. 2. 2020, 7:58

Předpokládám, že to nikdo v redakci nevyzkoušel. Když už nás asistent nejde spustit, tak to asi nebude fungovat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat