Redmi představilo dvě power banky s rychlým nabíjením

Redmi představilo dvě power banky s rychlým nabíjením
2020-02-12T15:00:47+02:00
• 12. 2. 2020

Spolu s novým modelem Redmi 8A Dual, čínská společnost Redmi (Xiaomi) představila vlastní sadu power bank pro indický trh. Konkrétně jsme se dočkali power banek s kapacitami 10 000 a 20 000 mAh, přičemž obě nabízejí duální vstup a výstup. Dále přicházejí s obousměrným rychlým nabíjením, LED indikátorem a nízkou cenou. 

Redmi přináší rychlé power banky

Obě power banky jsou vybaveny dvěma výstupy USB-A a také rozhraními micro-USB a USB-C. 10 000mAh příslušenství nabízí rychlé 10W nabíjení, zatímco power banka s vyšší kapacitou až 18W. Uvnitř obou power banek se také nachází Lithium Polymer, jenž nabízí vyšší hustotu než standardní Li-iontové články. 

Redmi Redmi

Obě varianty také nabíjejí poměrně elegantní matnou plastovou konstrukci s protiskluzovou texturou a pogumovaným materiálem na vnější straně. Kromě toho přicházejí se speciálním režimem nabíjení pro Bluetooth příslušenství, které mají nízký výkon. Díky tomu si budete moci nabít sluchátka tak, aby nedošlo k porušení jejich baterie. Power banky od Redmi mimo jiné nabízí ochranu proti přehřátí a zkratu. 

Redmi

10 000mAh varianta nabízí konstrukci o velikosti 150,5 x 73,6 x 15,1 mm, zatímco větší model 154 x 73,6 x 27,3 mm. K dispozici je také šestiměsíční záruka. Prodej oficiálně započne 18. února prostřednictvím Redmi e-shopu. 10 000mAh varianta bude v prodeji za 250 Kč bez DPH a 20 000mAh za 477 Kč bez DPH.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat