Microsoft vydal předělaný balíček Office pro iOS

Microsoft vydal předělaný balíček Office pro iOS
2020-02-12T16:35:38+02:00
• 12. 2. 2020

Když Microsoft v roce 2011 uvedl svůj kancelářský balíček také pro operační systém iOS, mezi uživateli propukly radostné oslavy. Redmondská společnost na kancelářském balíčku pracuje pěknou řadu let a za tu dobu přinesla několik zajímavých funkcí. Ovšem jednotlivým aplikacím něco stále chybělo. Konkrétně šlo o jednoduchost. Celkově ale aplikace nebyly tak „sexy“, jak bychom si přáli. To se ale dnešním dnem mění. 

Microsoft zapracoval na svém kancelářském balíčku

Microsoft svůj mobilní kancelářský balíček pro operační systém iOS razantně mění. Vydal totiž aktualizaci, která přináší kompletně přepracované aplikace Word, Excel a PowerPoint. Díky tomu jsou aplikace jednodušší, rychlejší a snadnější pro běžné používání. Kromě toho vypadají mnohem lépe, než tomu doposud bylo. 

Microsoft

Firma samozřejmě neodhalila žádné podrobnosti o novinkách, takže jsme si museli s aplikacemi trochu hrát, abychom na ně přišli. Konkrétně se zdá, že Microsoft přidal nový Alt Text Pane, což by v praxi mělo usnadnit přístup k obsahu MSPU. Kromě nového designu jsme se ale dočkali níže uvedených novinek:

  • Číst a Odpovídat během letu: jedná se o funkci, prostřednictvím které můžete reagovat na komentáře a zmínky přímo z e-mailu bez nutnosti otevření. 
  • XLOOKUP je konečně tady: řádek po řádku můžete v tabulce najít vše, co potřebujete.

Nutno podotknout, že XLOOKUP je zbrusu nová funkce aplikace Excel, jenž uživatelům umožňuje najít přesně to, co hledají – rychle a jednoduše. Je možní s funkcí vyhledávat souvislosti svisle a vodorovně. Nová aktualizace je již dostupná veřejnosti. Stáhnout si ji tak můžete prostřednictvím App Store na vašem iOS zařízení.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat