Hangouts Meet umožní používat telefon jako audio

Hangouts Meet umožní používat telefon jako audio
2020-02-04T15:00:25+02:00
• 4. 2. 2020

Osobně jsem stále lehce zmaten různými iteracemi Hangouts Meet v rámci sady GSuite a dalších Google aplikací. Nicméně se zdá, že společnost pracuje na sjednocené aplikaci, která by nabídla všechny služby v jednom. Pochopitelně může nějakou chvíli trvat, než bychom se takové aplikace dočkali. 

Hangouts Meet se naučí další novince

Pokud ale zatím používáte samostatnou aplikaci Hangouts Meet pro uskutečnění videohovorů, máme pro vás skvělou zprávu. Google totiž vydal menší aktualizaci, která přináší novou funkci, prostřednictvím které můžete váš smartphone použít jako zdroj zvuku. 

Hangouts Meet

Nově tak během videohovoru můžete v případě potřeby oddělit audio a video kanály. Videokamera vašeho počítače nebo notebooku a webový prohlížeč stále budou video používat, ovšem pro přenos zvuku lze použít chytrý telefon. K tomu budete mít možnost telefonicky vytočit hovor přímo z telefonu. Jakmile se připojíte k naplánované schůzce, můžete se k hovoru okamžitě připojit pomocí telefonu. Můžete na něj dokonce přepnout i uprostřed videohovoru.

No a proč byste měli takovou funkci vlastně používat? Tak například kvalita zvuku zůstane konzistentní, i když vaše síťové připojení nebude tak skvělé. Funkce se stane také velmi užitečnou ve chvíli, kdy probíhá skupinový hovor v jedné místnosti. Nový aktualizace aplikace Hangouts Meet by se měla dostavit 15. února. 

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat