Xiaomi má nové kolo Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle

Xiaomi má nové kolo Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle
2019-12-13T23:50:28+02:00
• 14. 12. 2019

Čínská společnost Xiaomi jde rozhodně s dobou, a proto si připravila novou generaci elektrického kola. Poslední zástupce Qicyle R1 z roku 2016 i přes astronomickou cenovku kolem 3 000 dolarů byl prodejním hitem, takže novinka s názvem Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle bude mít hodně vysoko nastavenou laťku. Robustní prvky konstrukce budí dojem spíše elektrického motocyklu, ale nižší prodejní cena tomu příliš neodpovídá.

Moderní skládačka

Kostra vyrobena z lehké slitiny hliníku 6061 má velmi jednoduchý design, kde v hlavní části je schovaná celá lithiová baterie s výdrží až na 40 km cestování. Maximální rychlost kola je 25 km/h nebo nabití do plného stavu trvá 3,5 hodiny. Přední kolo potěší třmenovou brzdou, jejíž brzdná dráha činí 3 metry při rychlosti 20 km/h. Samozřejmě nechybí brzdové světlo, přední LED světlomet, možnost nastavení přesné výšky sedadla pomocí vyznačené rysky a utahovacích šroubů.

Výrobce pro větší stabilitu zvolil větší 20palcová kola a hnací řetěz funguje celkem ve třech režimech, kdy můžete čistě šlapat, zapojit posilovač či jet pouze na elektřinu. Určitě nepřehlédnete displej, který zobrazuje kompletní informace (rychlost, stav baterie, dojezd, upozornění, stav nabíjení, ovládání světel) a automaticky reguluje jas podle okolního světla. Cena startuje v přepočtu od hranice 9 758 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat