Blackview BV-SW02 – maximum zábavy za minimum peněz

Blackview BV-SW02 – maximum zábavy za minimum peněz
2019-12-13T23:50:14+02:00
• 14. 12. 2019

Společnost Blackview tentokrát odbočila od svých robustních telefonů a pro fanoušky značky si připravila nové chytré hodinky nesoucí označení BV-SW02. Čínský výrobce zahájí oficiální prodej během pár dnů za velmi atraktivní cenovku, za kterou byste nenašli mnoho obdobných zařízení. Jedním z velkých lákadel se stane také kulatý tvar ciferníku doprovázející celkem slušné zpracování hodinek.

Překvapení na konec roku

Vůbec jako první můžeme zmínit prodejní cenu 80 dolarů (tj. cca 1 838 Kč), která 23. a 24. prosince klesne na bezkonkurenčních 40 dolarů (tj. cca 919 Kč). Za tuto cenu dostanete hodinky s 1,3palcovým LCD displejem a baterií zajišťující výdrž až 15 dnů při jediném nabití.

Odolnost vůči vodě maximálně do hloubky 50 metrů je podložena získanou certifikací 5ATM. Mezi standardní funkce lze zařadit snímání srdeční frekvence, počítání spálených kalorií, 12 různých režimů pro sledování sportovních výkonů nebo monitoring spánkové aktivity. Samozřejmostí jsou upozornění na hovory, zprávy, události z kalendáře, notifikace ze sociálních sítí či aktuální předpověď počasí.

Hodinky spárujete po stažení doprovodné aplikace VeryFitPro s Androidem ve verzi minimálně 9.0 Pie a iOS ve verzi 9.0 a výše. K dispozici budou čtyři rozdílná provedení, přičemž vždy prodejní balení nabídne dva vyměnitelné náramky.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat