Sony Xperia 2020 bez rámečků a s fotoaparátem v displeji

Sony Xperia 2020 bez rámečků a s fotoaparátem v displeji
2019-12-25T19:30:47+02:00
• 25. 12. 2019
2

Rok 2020 je pro společnost Sony důležitým obdobím. Výrobce spotřební elektroniky je totiž připraven vydat řadu nových produktů, včetně PlayStationu 5 a chytrých telefonů Xperia. Jedním z telefonů má být nástupce Sony Xperia 5, od kterého se nyní očekává, že dorazí s novým fotoaparátem.

Sony Xperia 2020 se pomalu odhaluje

Podle nejnovějších informací požádala společnost Sony o patent ve své domovské zemi, tedy v Japonsku. Patent je určen pro nové grafické uživatelské rozhraní. V patentové dokumentaci jsou zahrnuta dvě barevná provedení. Dále patent odhalil informace o možném příštím telefonu, který by měl nabídnout proslulou spodní bradu a žádné rámečky v horní části zařízení – pro fotoaparát nezbyde místo.

Podle zahraničních médií by se mohlo jednat o Sony Xperia 1. Nový model by tak mohl dorazit s fotoaparátem, který by byl umístěn v displeji, přesněji v tzv. průstřelu (viz přiložený snímek). Je tedy nepravděpodobné, že by Sony použilo vysouvací fotoaparát. Důvodem má být hlavně to, že Sony láká u svých telefonů na vodotěsnost. 

S největší pravděpodobností by telefon mohl nabídnout procesor Snapdragon 865 a podporu 5G sítí. To vše je ale zatím pouze spekulací, tudíž si budeme muset počkat na oficiální vydání – pravděpodobně MWC 2020. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Nevyzera zle

Karel Zýbalst

26. 12. 2019, 8:30

No měl jsem pár let telefony Sony, připadaly mě tenkrát lepší jak konkurence. Pak jsem si koupil jeho dražší verzi nalakala mě vodě odolnost. Bohužel po pár fotografiích děti v bazénu odešel. Zdlouhavé jsem jej reklamoval. Následně sony vodě odolnost zrušila a byl odolný pouze proti stříkající vodě. Už nikdy se k němu nevrátím, prostě jim nedůvěřuji.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat