Motorola s výsuvnou přední kamerou se představí příští týden aktualizováno

Motorola s výsuvnou přední kamerou se představí příští týden [aktualizováno]
2019-11-28T18:30:59+02:00
• 28. 11. 2019
2

Aktualizováno 28. 11.

Nějakou dobu jsme neslyšeli o chystaném modelu od Motoroly, který nabídne výsuvnou přední kameru. Společnost zveřejnila pozvánu na 3. prosince, přičemž jasně poukazuje na uvedení novinky. Oficiální název by měl být Motorola One Hyper. Ve své podstatě se bude jednat o mobil střední třídy, jak poukazují spekulace níže.

Aktualizováno 22. 10.

Již jsme zde měli celou sadu fotografií nadcházející novinky od Motoroly s výsuvnou kamerou. Podle posledních úniků by se mobil mohl jmenovat Moto One Hype, ale zatím tato informace nebyla potvrzena. Kromě toho se spekuluje, že přední foťák bude mít 32 MPx. Na zadní straně má být k dispozici 64MPx senzor.

O výkon se bude pravděpodobně starat Snapdragon 675, který by měl mít k dispozici minimálně 4 GB operační paměti. Pro data má sloužit 128GB úložiště. Displej jako takový bude nenarušený a s úhlopříčkou 6,39 palců s Full HD+ rozlišením. Všemu by měla dodávat energii baterie o kapacitě 3600 mAh. Samotné datum uvedení zatím není známo, ale netřeba připomínat, že ještě tento týden se představí několik mobilů od Motoroly.

Aktualizováno 7. 10.

Na středu společnost Motorola plánuje událost, kde má představit další model. Odhaduje se, že se bude jednat o Motorolu One Macro. Je zde ale možnost, že se dočkáme jiné novinky, o které jsme prvně slyšeli v první polovině srpna. Společnost totiž chystá model s výsuvnou přední kamerou. Tentokrát se dokonce objevily fotografie chystané novinky.

S největší pravděpodobností se jedná o prototyp, ale i tak jde vidět, že přední strana nebude mít jakékoliv narušení. Zajímavá je zadní strana, kde bude čtečka otisků prstů zvýrazněna světelným kruhem. Bohužel jsme se nedozvěděli ani náznak specifikací, ale dá se předpokládat, že novinka zamíří do střední třídy.

Původní článek 13. 8.

Nedávno Motorola představila nový model E6 a nyní očekáváme One Action. Nyní se ale ukazuje, že by v přípravě měl být další model, který bude trochu netradiční. Za zveřejněním podoby tentokrát stojí Evan Blass, který je znám zveřejňováním nepředstavených novinek.

Netradiční Moto G8?

Evan tentokrát nic neprozradil ohledně mobilního telefonu, jen na svém Twitteru zveřejnil dva obrázky. Netušíme tak, o jakou novinku by se mohlo jednat, ani nemáme náznak specifikací. Můžeme jen odhadovat na základě snímků. Jednoznačně můžeme tvrdit, že novinka nenabídne výřez v displeji ani díru pro přední kameru.

V podstatě se zde nabízí jen dvě varianty řešení pořizování selfie snímků. V první řadě může mít smartphone vysouvací mechanismus, který se již běžně objevuje ve střední třídě. Další varianta je méně pravděpodobná, ale na zádech by mohl být ukryt druhý displej, který by sloužil pro náhled a případně dodatečné informace.

Možná se díváme na chystaný model Moto G8, o které se zatím nic neví. Lze předpokládat, že i tento model zapadne do střední třídy, kde Motorola nyní více méně působí a neútočí na top příčky. Zřejmě se v dohledné době dočkáme další spekulací, ale lze odhadovat, že by k představení mohlo dojít na blížícím se veletrhu IFA v Berlíně.

Zdroje: twitter.com, slashleaks.com, fonearena.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

René Fírek

22. 10. 2019, 21:39

Tak je to správně. Už se těším.

Hakus von Tyros

28. 11. 2019, 19:56

Výsuvnou kameru dejme tomu ano.
Ale od Motoroly ?
Vždyť to / ta již dávno, dávno není to, co bývalo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat