iPhone 12 Pro by měl dorazit s podporou 5G, větší RAM a dalšími novinkami

iPhone 12 Pro by měl dorazit s podporou 5G, větší RAM a dalšími novinkami
2019-11-26T15:00:35+02:00
• 26. 11. 2019

Analytik společnosti Barclays, Blayne Curtis, vycestoval do Asie, aby se setkal s výrobci, kteří dodávají Applu důležité hardwarové komponenty. Na základě této schůzky také zveřejnil informace o příštím telefonu s logem nakousnutého jablka. 

iPhone 12 Pro nabídne modernější technologie

iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max se s největší pravděpodobností dočkají větší operační paměti, přesněji 6 GB. V současných generacích se nachází 4 GB RAM. Velká změna proběhne na přední straně telefonů, kde by se měl objevit nový 3D senzor pro rozpoznání obličeje uživatele. Kromě toho bude k dispozici podpora mmWave pro výkonnější 5G modem.

Základní model iPhone 12 by pak měl nabídnout operační paměť s kapacitou 4 GB, tedy stejně, jakou současný iPhone 11. Zatímco vyšší třída (iPhone 12) nabídne podporu mmWave pro výkonnější 5G, tento model zřejmě nabídne pouze podporu pro sub-6GHz.

Analytik navíc uvedl, že iPhone SE 2 je stále v přípravě a výroba by měla být zahájena v únoru příštího roku. Očekává se, že levnější model bude svou konstrukcí a designem připomínat iPhone 8. Vybaven tak bude 4,7palcovým displejem a hardwarovým domovským tlačítkem s podporou Touch ID. Naopak k dispozici by měl být rychlejší čip A13 Bionic a 3 GB RAM. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat