Google Mapy nově nabízejí ikony pro historické památky

Google Mapy nově nabízejí ikony pro historické památky
2019-11-06T15:00:02+02:00
• 6. 11. 2019

Vypadá to, že Google Mapy poslední měsíce jedou na steroidech, a to pořádně silných. Jak jinak lze vysvětlit počet nových funkcí, které jsou v krátkých časových intervalech přidávány? Osobně to na mě působí, že vývojáři aplikace Google Mapy programují 24 hodin a 7 dní v týdnu. Pro někoho psychicky náročné, pro nás uživatele skvělé zjištění. 

Google Mapy přináší další užitečnou novinku

Google Mapy se i přes velkou dávku novinek získává další funkci, kterou odhalil zahraniční server Android Police. Díky nově objevené funkce lze velice rychle najít hlavní památky ve velkých městech. Jinými slovy, na mapě se velkoměsto zobrazí ve velké ikoně. 

Jak si můžete všimnout na přiložených snímcích obrazovky, Brooklynská most v New Yorku, Big Ben, Buckinghamský palác a Westminster Abby v Londýně a Arc de Tromphe a Eiffelova věž v Paříži mají větší ikonu. Zdá se tedy, že Google nabízí snadnější ikony na místa vedle památek, které mají za sebou nějakou delší historii. Zajímavé je, že například takový Bílý dům nezískal žádnou z větších ikon. 

Tato funkce byla objevena ve verze aplikace Google Mapy 10.28.2 pro operační systém Android. Uživatelé, kteří používají iOS, najdou větší ikony orientačních modů ve verzi 5.29.8. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat