Huawei MediaPad M7 bude údajně kopírovat iPad Pro

Huawei MediaPad M7 bude údajně kopírovat iPad Pro
2019-10-22T11:30:35+02:00
• 22. 10. 2019
1

Společnost Huawei nedávno na americkém trhu představila zbrusu nový chytrý telefon pod názvem Huawei Nova 5Z. Jedná se o smartphone střední třídy, který zaujme hlavně zadním 48megapixelovým fotoaparátem a předním velkým displejem. Nicméně, nyní se na internetu objevily snímky nadcházející generace špičkového tabletu značky Huawei. Zařízení by se údajně mělo nazývat MediaPad M7, tedy nástupce Huawei MediaPad M6, jenž se na trhu objevil začátkem letošního roku. 

Huawei MediaPad M7 údajně odhalen

Publikovaný design údajného tabletu MediaPad M7 je až okatě inspirovaný designem hlavního konkurenta iPad Pro. Na přední straně tabletu se nachází velký displej, který je obklopen tenkými rámečky na všech čtyřech stranách. Zdá se také, že tělo je vyrobeno z hliníku, což by mělo zajistit lepší (bytelnější) pocit z držení a používání zařízení. V zadní části tabletu se pak nachází logo výrobce a fotoaparát, jehož tvar připomíná fotoaparát u iPhone XS. 

Uniklé snímky také odhalily dvě příslušenství pro tablet – odnímatelnou fyzickou klávesnici a stylus, který je během neaktivity magneticky připevněn na vrchu zařízení. I v tomto případě příslušenství připomíná iPad Pro. 

MediaPad M7 by měl být vybaven duálním reproduktorem a USB-C konektorem, přičemž výrobce odstraní starý 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek. Podle dostupných informací se také zdá, že tablet bude vybaven procesorem Kirin 990 a operační pamětí s kapacitou 8 GB. Celkově by se mělo jednat o zajímavý vlajkový tablet, který spolu s Galaxy Tab S6 může současnému králi (iPad Pro) zatopit. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 22. 10. 2019, 13:21

Mě to tedy iPad pro vůbec nepřipomíná.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat