Huawei Band 4, další z mnoha. Z řady vybočuje jen lehce

Huawei Band 4, další z mnoha. Z řady vybočuje jen lehce
2019-10-27T16:30:07+02:00
• 27. 10. 2019

Pokud se poohlížíte po univerzálním sportovním náramku Huawei Band 4 nebude správnou volbou. Náramek totiž svoji plnou funkcionalitu rozvine jen s telefony Huawei či Honor, na kterých běží nástavba EMUI 5.0 a vyšší. Uživatel tak s telefonem bez EMUI 8.1 a vyšší nebude mít k dispozici měření venkovní cyklistiky. U telefonů bez EMUI 5.0 a vyšší zas nepůjde použít dálkovou spoušť. Huawei navíc uvádí, že není jisté, zda v Česku bude plně dostupná služba TruSleepTM 2.0. Pokud se uživatel obejde bez výše zmíněných funkcí, může se jednat o zajímavý náramek s chytře vyřešeným nabíjením.

Speciální nabíječka netřeba!

Huawei Band 4 je revolučním náramkem v přístupu k nabíjení. S baterií o kapacitě 91 mAh má dle údajů výrobce vydržet kolem šesti dní. K jeho následnému nabíjení však uživatel nepotřebuje žádný speciální adaptér. Fitness tracker stačí pouze vyndat z gumového náramku a zastrčit jej pomocí USB-A do USB portu. Náramek se tak začne nabíjet a díky této vychytávce jsou nabíječky prakticky kdekoli.

„Stylový fitness náramek potěší všechny milovníky aktivní zábavy, a to díky své schopnosti změřit celou škálu sportovních aktivit. Nechybí ani inteligentní snímání srdečního tepu pomocí Huawei TruSeenTM3.0 nebo technologie Huawei TruSleepTM 2.0, která monitoruje spánkovou aktivitu uživatele a následně pomáhá ke kvalitnějšímu spánku.“

Band 4 nabízí 0,96″ displej s rozlišením 160 x 80 pixelů. K dispozici na voděodolném náramku je několik sportovních aktivit, například běh, kolo, plavání či různé aktivity známé z fitness center. Samozřejmostí je i přenos oznámení z telefonu do náramku při zapnutém Bluetooth ve verzi 4.2. Huawei Band 4 bude na českém trhu dostupný ve třech barevných provedeních – Graphite Black (černá), Sunrise (oranžová) nebo Pearl White (bílo-růžová). Náramek bude v prodeji za cenu okolo 1 000 Kč.

Huawei Band 4 Huawei Band 4 Huawei Band 4

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat