Doogee připravuje modulární model S95 Pro

Doogee připravuje modulární model S95 Pro
2019-09-13T16:47:44+02:00
• 14. 9. 2019

První model S90 s modulárními kryty je společnost Doogee připravena v produktové nabídce vystřídat za nového zástupce, který můžeme vyhlížet pod označením S95 Pro. Čínský výrobce má s telefony vesměs úspěch v mezinárodním měřítku, takže ani u dnešní novinky nelze očekávat žádný propadák. Připravované zařízení projde změnami, jak po vnější stránce, tak i po stránce vnitřní výbavy.

Zase o něco lepší

Hlavní výkon by měl zajistit osmijádrový procesor Helio P90 od MediaTeku, kterému záda bude krýt operační paměť RAM o velikosti 8 GB a 128GB interní úložiště typu UFS 2.0. Nicméně podrobnosti kolem displeje nebo čelní kamerky ve „Waterdrop“ výřezu nejsou zatím známy. O prodlouženou výdrž baterie se postará 5 150mAh článek, k němuž připojí technologii rychlého nabíjení (24 W).

Zadní partii zaberou celkem tři objektivy fotoaparátu, kde hlavní slovo dostane 48MPx snímač IMX586 od Sony a přisvětlovací LED blesk. Samozřejmostí je zvýšená odolnost vůči vodě, prachu či pádům z výšky. Mezi přídavnými moduly se ukáže dodatečná 3 500mAh baterie, ale také 6Wattový HiFi modul osazen dvěma reproduktory a vlastní baterií. Nakonec k oficiálnímu odhalení dojde ještě během tohoto měsíce.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat