Samsung Galaxy Note 10 a 10+ na tiskových renderech aktualizováno

Samsung Galaxy Note 10 a 10+ na tiskových renderech [aktualizováno]
2019-08-01T08:55:29+02:00
• 1. 8. 2019
3

Aktualizováno 1. 8.

Představení nových modelů Galaxy Note 10 a Galaxy Note 10+ se blíží, takže frekvence úniků se zvyšuje. Tentokrát jsme se dočkali potvrzení vzhledu od Evana Blasse (@evleaks). Konkrétně se nám naskýtá pohled na oba modely. V horní řadě je model Samsung Galaxy Note 10+, který nabídne více senzorů na zadní straně. V dolní řadě je pak základní model Samsung Galaxy Note 10. Ten by měl nabídnout nižší specifikace a hlavně nalákat na nižší cenu. Na kompletní potvrzení informací si musíme počkat do příštího týdne.

Aktualizováno 22. 7.

Nejnovější spekulace kolem nadcházejících novinek od společnosti Samsung naznačují, že bychom se mohli dočkat levnější verze. Galaxy Note mobily vždy patřily mezi ty nejvybavenější v rámci portfólia společnosti Samsung, ale letos se možná dočkáme poprvé verze, která nabídne slabší specifikace, a zřejmě také nižší cenu.

Některé zdroje naznačují, že běžný Galaxy Note 10 bude mít 6,3palcový displej s Full HD+ rozlišením. K dispozici bude baterie o kapacitě 3500 mAh. Na druhou stranu Galaxy Note 10+ bude mít 6,75palcová displej a QHD+ rozlišení. Co se týče baterie, ta by měla mít kapacitu 4300 mAh. Dalo by se říci, že plus model bude plnohodnotný nástupce loňského Galaxy Note 9 (recenze).

Co se týče S-Pen, zřejmě se nedočkáme nějakých velkých změn, ale sám systém mobilu by měl podporovat více gest, kdy není potřeba se dotýkat samotného mobilu. Očekáváme vylepšení citlivosti nebo výdrže na jedno nabití.

Aktualizováno 10. 7.

Již známe datum, kdy se novinky v podobě Samsung Galaxy Note 10 a Samsung Galaxy Note 10+ představí. Zatím jsme měli k dispozici jen nekvalitní fotografie, ale nyní se objevují uniklé tiskové rendery dvou barevných variant. Větší model bude Note 10+ a nabídne trochu více senzorů.

Aktualizováno 28. 6.

Po třech měsících nejrůznějších zmínek kolem nadcházejících modelů Galaxy Note zde máme něco konkrétnějšího, aspoň tedy z oblasti neoficiálních zdrojů. Na světlo světa se zřejmě dostaly fotografie Galaxy Note 10+, tedy vyšší verze.

Jak už bývá zvykem u takových úniků, i nyní jsou snímky nekvalitní. Jedno ale potvrzují, Galaxy Note 10+ bude mít středový výřez pro foťák. Nemělo by se jednat o nejvyšší verzi. Ta by měla ostatně nést označení Galaxy Note 10 Pro a zřejmě nabídne navíc 5G podporu.

Původní článek 1. 3.

Delší dobu se na internetu spekulovalo, jak vlastně budou nové vlajkové modely od společnosti Samsung vypadat a co přesně nabídnou. Těchto kousků jsme se ale konečně dočkali a musíme přiznat, že model Galaxy S10 se jihokorejskému výrobci skutečně povedl. 

První dojmy z novinek Galaxy S10 a S10+

Nyní ale vyhlížíme další kousek pod názvem Samsung Galaxy Note 10. Tohoto modelu bychom se měli dočkat již v průběhu druhé poloviny letošního roku. Samozřejmě i v tomto případě bude platit, že půjde o prémiový model – takže si za něj slušně připlatíme (pravděpodobně). Na druhou stranu by měl nabídnout funkce, jako žádný jiný telefon na trhu. 

Samsung Galaxy Note 10 bude pokročilejší vlajkový model

Předpokládá se tedy, že půjde o pokročilejší model Galaxy S10, akorát s tím rozdílem, že Note 10 nabídne nové funkce a technologie. Samsung Galaxy Note 10 by měl navíc nabídnout větší a kvalitnější displej. S největší pravděpodobností můžeme očekávat 6,6palcový zobrazovací panel. 

Galaxy Note9

I v tomto případě můžeme očekávat přítomnost čtečky otisků prstů v displeji, tak jako u Galaxy S10 a Galaxy S10+. Pokud jde o fotoaparát, Note 10 údajně nabídne pokročilejší zpracování fotografií, přičemž k dispozici bude hned čtveřice zadních fotoaparátů. 

Bohužel v současné chvíli nevíme, zda Samsung představí model Note 10 s podporou 5G sítí. Vzhledem k tomu, že většina výrobců své telefony vybavuje 5G modemem, je přítomnost modulu vysoce pravděpodobná. Co se ostatních hardwarových specifikací týká, ani zde nejsme o nic moudřejší. Nevíme tedy, jak velká operační paměť bude k dispozici a ani neznáme detaily o použitém procesoru.

Zdroje: androidcommunity.com, xda-developers.com, androidpolice.com, pocketnow.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Co by jste čekali od „RENDERA“!

Filip Adámek

1. 3. 2019, 23:38

Naprosto souhlasím. Zbytečný článek 👎

Tento článek má informativní hodnotu nula, je uvařený z vody a vhodný do období okurkové sezóny, kdy není o čem psát. Kdyby tu nebyl, nic se neděje a o nic by nikdo nepřišel, jen o by měl, asi zřejmě atd…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat