Oukitel K12 – 10 000mAh baterie v hlavní roli

Oukitel K12 – 10 000mAh baterie v hlavní roli
2019-04-25T19:14:47+02:00
• 25. 4. 2019

Čínští výrobci se rádi předhání v různých prvenstvích a společnost Oukitel stojí teď za dalším z mnoha. Přelom měsíce května/června bude totiž patřit zařízení nesoucí označení K12, které se stane celosvětově prvním chytrým telefonem s Waterdrop výřezem a baterií s kapacitou 10 000 mAh. Ke všemu v rámci modelové řady K půjde o prozatímně nejlépe vybaveného zástupce.

Poctivý „držák“

Oukitel K12 má disponovat 6,3palcovým displejem s FullHD+ rozlišením v poměru stran 19,5:9 a přední 16megapixelovou kamerkou. Hardwarovou část zastoupí 6GB operační paměť RAM, 64GB interní úložiště nebo osmijádrový procesor Helio P60 od MediaTeku. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet či také snímač otisků prstů umístěný v zadní části.

Baterie slibuje výdrž více než 1 týden na jedno nabití a přibalovaná nabíječka 5V/6A obstará nabíjení do plného stavu za pouhé 2 hodiny. Zadní partie potažena kůží nabídne dva senzory fotoaparátu (16 + 2 MPx) a LED blesk pro přisvětlení. Uživatelským prostředím doprovodí operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Výbavu uzavírají běžné funkce, jako je dual-SIM, Bluetooth 4.2 či FM rádio. Závěrem prodejní cenu oznámí výrobce v řádech několika dnů.

Zdroje: gizmochina.com, priceboon.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat