Samsung Galaxy M10 přibližuje úřad FCC

Samsung Galaxy M10 přibližuje úřad FCC
2019-01-03T11:30:12+02:00
• 3. 1. 2019

Úředníkům z amerického úřadu FCC prošlo rukama jedno z připravovaných zařízení od společnosti Samsung, které by se mohlo oficiálně na mobilním trhu objevit ještě během tohoto měsíce. Kódové označení modelu je SM-M105F/DS a v konečném prodeji ponese název Galaxy M10. Certifikační proces za sebou zanechal stopy ve veřejné databázi, takže můžeme dát dohromady alespoň hrubou kostru telefonu.

Střední třída volá

Přední část zabere 6palcový displej o rozměrech 155,7 x 75,8 mm a pod ním poběží osmijádrový procesor Exynos 7870 z vlastní dílny. K němu se dále připojí 3GB operační paměť RAM s dvěma možnostmi interní paměti – 16 či 32 GB. V obou případech platí podpora paměťových microSD karet. Celkovou výdrž bude určovat baterie s kapacitou 3 400 mAh a ještě vpředu nevynechají 5megapixelovou kamerku.

Mezi zbývající prvky výbavy patří 13megapixelový fotoaparát, snímač otisků prstů, funkce Bluetooth 4.2 nebo systém Android ve verzi 8.1 Oreo překrytý vlastním rozhraním Samsung Experience. V nabídce budou minimálně dvě barevné varianty (modrá, tmavě šedá). K oznámení asi dojde během tradičního veletrhu CES v Las Vegas, kde se postaví vedle očekávané dvojice v podobě Galaxy M20 a Galaxy M30.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat