T-Mobile nabídne zákazníkům nový modem od společnosti Huawei

T-Mobile nabídne zákazníkům nový modem od společnosti Huawei
2018-10-03T11:59:32+02:00
• 3. 10. 2018
1

Dnes má doma většina domácností internetové připojení, mnohdy jsou však rychlosti velmi bídné, jelikož jim do domu nevede kabelová přípojka. Takže se musí uchýlit k připojení, které je operátorem poskytováno skrze mobilní síť. Bohužel v takových případech se rychlosti dostávají pouze na rychlosti kolem 40 Mb/s, což není zrovna nejlepší. Jelikož při drátovém připojení dosahují rychlosti klidně 500 Mb/s. Před nedávnem však společnost Huawei představila modem B2368, který by měl zvládat i rychlosti 100 Mb/s. Proto se společnost T-Mobile rozhodla poskytovat tento modem svým zákazníkům.

Huawei B2368

Tento LTE modem umožňuje připojení skrze WiFi na frekvencích 2,4 a 5 GHz. Pokud byste se však chtěli na modem připojit pomocí kabelu, tak se na zařízení nachází 3 porty LAN. Modem podporuje všechny tuzemské stávající frekvence, ale i plánované. Také podporuje technologii 4x4MIMO (FDD i TDD). Právě díky těmto technologiím se rychlost může dostat až na 100 Mb/s. V nastavení modemu nalezne uživatel rozsáhlé možnosti konfigurace s důrazem především na bezpečnost.

modem Huawei B2368

Samotné zařízení je napájeno pomocí klasického adaptéru na 230V, vnější jednotka pro příjem LTE signálu je pak propojena s modemem skrze LAN a je napájena právě skrze LAN kabel díky technologii PoE. Zařízení ještě nedávno získalo ocenění Red Dot Design Award za své designové zpracování.

Zdroj: Tisková zpráva

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Karel Straka

4. 10. 2018, 14:48

Tento modem si již nabízí nebo se bude teprve nabízet? Zrovna řeším nabídku připojení od T-Mobile.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat