Huawei Mate 20X, herní mobilní telefon bude představen příští týden

Huawei Mate 20X, herní mobilní telefon bude představen příští týden
2018-10-11T13:50:48+02:00
• 11. 10. 2018

Společnost Huawei má v plánu během příštího týdne představit svůj zbrusu nový kousek. Dle všech informací by se mělo jednat o nadupaný herní telefon Mate 20X. Celou dobu jsme měli za to, že dojde na představení pouze Mate 20, Mate 20 Pro a Mate 20 Porsche Design. Pravděpodobně ale čínská společnost představí také Mate 20X, tedy telefon zaměřený na mobilní hry. 

Huawei Mate 20X poodhalen na videu

Čínské Huawei na svůj oficiální twitterový profil dokonce zveřejnilo první video, které má lákat na doposud nepředstavený kousek. Jak si můžete všimnout níže, ve videu se nachází zmrazený telefon, v jehož pozadí se promítá několik mobilních her. 

Celkově lze z prvního videa vyvodit, že Huawei Mate 20X bude mít o něco lepší chlazení, než nabídnou modely Mate 20, Mate 20 Pro a Mate 20 Porsche Design. Chlazení by mělo probíhat skrze velké tepelné trubky uvnitř zařízení. Dlouhodobé hraní her pak zajistí baterie s větší kapacitou mAh. 

Huawei Mate 20X bude oficiálně představen již během příštího týdne, a to v úterý 16. října. Mimo jiné dojde také na představení dvou modelů – Mate 20 a Mate 20 Pro. O výkon modelu 20 Pro se bude starat procesor Kirin 980, který bude mít k dispozici až 8 GB operační paměti. K dispozici bude také 4 000 mAh baterie.

Co se modelu Mate 20 týká, o výkon se bude starat taktéž procesor Kirin 980, který bude mít k dispozici 6 GB RAM.  Baterie bude mít kapacitu 4000 mAh. Jakmile zjistíme více informací, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat