Meizu M8 se objevilo u certifikační autority

Meizu M8 se objevilo u certifikační autority
2018-09-10T10:14:11+02:00
• 10. 9. 2018

Pouhý týden po odhalení modelu M8 Lite od společnosti Meizu přichází na řadu také provedení bez přívlastku Lite, které po hardwarové stránce bude nejen mírně výkonnější. Obě zařízení mají úspěšně za sebou certifikační proces u čínského úřadu TENAA, takže výrobci zbývá oznámit jen datum oficiálního představení a konečnou prodejní cenu. V každém případě telefony zapadnou maximálně do střední třídy.

Větší výkon a dva fotoaparáty

Model skrývající se pod kódovým označením M813Q nese 5,7palcový displej s HD+ rozlišením. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 2,0 GHz, což by mohl být čipset Helio P60 od MediaTeku. Za ním následuje 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 64 GB. Přítomný slot pro paměťové microSD karty podporuje rozšíření až o 128 GB.

Konstrukce telefonu měří 147,58 x 72,76 x 8,1 mm při váze 159 gramů. Zadní část je vybavena dvojicí senzorů fotoaparátu (12 MPx + 5 MPx), snímačem otisků prstů, dvěma LED blesky a baterií s kapacitou 3 000 mAh. Mezi zbývající prvky výbavy lze zařadit přední 5megapixelovou kamerku či systém Android ve verzi 8.1 Oreo. Na prodejní pulty má dorazit celkem tři barevné varianty – černá, stříbrná, zlatá.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat