Appfour přináší šest nových užitečných nástrojů pro Wear OS

Appfour přináší šest nových užitečných nástrojů pro Wear OS
2018-09-18T15:25:01+02:00
• 18. 9. 2018

Zdroj: Google

Jedním z nejproduktivnějších a nejznámějších vývojářů pro platformu Wear OS, nikoliv Android Wear, jsou Appfour. Mají za sebou již několik velmi populárních a používaných aplikací, které ocení nejeden majitel chytrých hodinek s operačním systémem Wear OS. 

Uživatelé si například oblíbili aplikaci WiFi Manager. Zapomenout nemůžeme ani na speciálně upravený přehrávač videí, PDF čtečku, či dokonce webový prohlížeč. Je toho ale samozřejmě mnohem a mnohem více. 

Appfour a jeho nové aplikace

Vývojářské studio Appfour nyní ale vydalo hned několik nových aplikací pro Wear OS. Jedná se přesněji o šest nových nástrojů založených především na GPS. Bavíme se zde o Altimeter, Compass, GPS Tracker, Speedometer, Stopwatch a Instruments. 

Každý z nástrojů může být nainstalován samostatně a fungovat jako samostatná aplikace. Veškeré nové aplikace mohou být také různě nastavovány, mimo to nabízejí i bonusové funkce. GPS Tracker a Speedometer mohou například zaznamenávat data nepřetržitě. 

Veškeré aplikace jsou zcela zdarma. K dispozici jsou ale mikrotransakce, díky kterým si můžete zakoupit / odemknout další funkce, jako je zobrazení mapy v nástroji GPS Tracker a Speedometer, grafy předchozích nahrávek u všech nástrojů a další funkce. Chcete-li si aplikace stáhnout, můžete tak učinit pomocí odkazů níže.

logo-app Instruments for Wear OS (Android Wear) MarineTraffic Zdarma ANDROID logo-app Altimeter for Wear OS (Android Wear) Zdarma ANDROID logo-app Compass for Wear OS (Android Wear) Zdarma ANDROID logo-app GPS Tracker for Wear OS (Android Wear) Zdarma ANDROID logo-app Speedometer for Wear OS (Android Wear) Zdarma ANDROID logo-app Stopwatch for Wear OS (Android Wear) Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat