WhatsApp přináší další „zastaralou“ funkci v podobě skupinového volání

WhatsApp přináší další „zastaralou“ funkci v podobě skupinového volání
2018-08-01T12:30:19+02:00
• 1. 8. 2018
2

Služba WhatsApp připravuje zbrusu novou beta verzi pro operační systém Android. Je skvělé vědět, že společnost i nadále pracuje na nových funkcích – v tomto roce jsme se jich dočkali již nespočet. Aplikace by prý brzy mohla nabídnout novou zkratku, která by byla implementována přímo v oznamovacím centru. Údajně se jedná o funkci „Označit jako přečtené“. Tato „fičura“ stále není k dispozici, neboť je ve fázi testování.

Ale to není vše. Nejpopulárnější chatovací aplikace přidává další funkce. Společnost WhatsApp totiž připravuje nové funkce pro klasické hlasové hovory a videohovory. Firma původně klasické hlasové volání do aplikace přidala již v roce 2015, videohovory však o něco později. 

WhatsApp představuje skupinové volání

Společnost WhatsApp ve svém prohlášení uvedla, že její uživatelé u volání s přáteli tráví více než 2 mld. minut denně. Služba se tak rozhodla pro své uživatele připravit další novinku v podobě skupinových hovorů. Nově tak budete moci skrze WhatsApp uskutečnit skupinové volání, a to až se třemi lidmi. V praxi si budete moci vybrat mezi klasickým hlasovým voláním či videohovorem. 

Postup je velmi jednoduchý. Stačí v aplikaci spustit volání a následně klepnout na tlačítko „Pridat účastníka“ – v pravém horním rohu. Jen je třeba upozornit, že se nejedná o kdo ví jak velkou novinku. V této oblasti vlastně WhatsApp poměrně zaspal, neboť skupinové hovory nabízí služba Hangouts již několik let. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

1. 8. 2018, 14:04

Jenže hangouts nikdo z mých známých nepoužívá

Zdeněk Koutský

VIP 1. 8. 2018, 15:55

To ale přeci Richarde neznamená, že s touto funkcí neměl WhatsApp přijít dříve

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat