Unikly údajné fotografie modelu Xiaomi Mi 8X, nabídne čtečku otisků prstů v displeji

Unikly údajné fotografie modelu Xiaomi Mi 8X, nabídne čtečku otisků prstů v displeji
2018-08-07T18:44:58+02:00
• 7. 8. 2018
2

V květnu jsme se dočkali představení nového top modelu od společnosti Xiaomi. Novinka se jmenuje Xiaomi Mi 8, kde osmička byla zvolena kvůli osmým narozeninám společnosti samotné. Kromě toho došlo na uvedení odlehčené verze Xiaomi Mi 8 SE.

Xiaomi Mi 8X nabídne čtečku v displeji

Jak jsem již uvedl, dočkali jsme se odlehčené verze hlavního top modelu, který nese označení Xiaomi Mi 8 SE. Nenajdeme zde již nějaké netradiční technologie a skoro by se dalo říci, že se jedná jen o další smartphone s výřezem v displeji. Na druhou stranu se jedná o první mobil se Snapdragonem 710.

A právě u tohoto procesoru se ještě na chvíli zastavíme. Dle čínského analytika se již brzy dočkáme modelu pod názvem Xiaomi Mi 8X, který bude taktéž poháněn tímto typem procesoru, tedy Snapdragonem 710. Dle uniklých fotografií níže bude Mi 8X k dispozici minimálně ve dvou barevných variantách, tedy v bílé a modré. Analytik uvedl, že dosud nepředstavený model nabídne buď keramickou, anebo skleněnou zadní stranu. 

Na zadní straně však ještě na chvíli zůstaneme. V levém horním rohu se totiž pravděpodobně bude nacházet vertikální duální fotoaparát. Co je však na tomto telefonu zajímavé, tak je absence zadní čtečky otisků prstů. Dle uniklých snímků bude zařízení vybaveno čtečkou otisků prstů na přední straně, ovšem přímo v displeji.

 

Údajně bychom se u modeli Mi 8X měli dočkat také OLED panelu s podporou AOD, tedy Always-On Display. Přední strana telefonu ale nenabídne tradiční výřez, na který nyní spoléhají snad všichni přední výrobci. Očekává se mimo jiné také Android 8.1 Oreo, baterie s kapacitou 3 000 mAh či podporu dual-SIM. Naopak se nedočkáme slotu pro microSD karty či podpory technologie NFC. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Josef Jílovec

7. 8. 2018, 22:43

K čemu je telefon bez NFC?? Budou třeba i nabízet telefon bez LTE?

Zdeněk Koutský

VIP 8. 8. 2018, 21:43

Tak absence NFC nebolí tolik, jako kdyby telefon neměl podporu LTE. To by byl zbytečný kousek

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat