Unikly snímky Oppo Realme 2 – zklame slabým procesorem aktualizováno

Unikly snímky Oppo Realme 2 – zklame slabým procesorem [aktualizováno]
2018-08-25T16:59:04+02:00
• 25. 8. 2018

Aktualizováno 25. srpna

Oppo chystá brzy po uvedení modelu Realme 1 nástupce Realme 2. Nyní se objevily nové informace o připravovaném telefonu a dozvídáme se, že přináší slabý procesor Snapdragon 450 od Qualcommu. Ten je vyroben pomocí 14nm technologie a má osm jader a maximální frekvenci 1,8 GHz. Dále se dozvídáme, že zařízení má duální fotoaparát s 13 a 2 MPx a přední kamerka má 8 MPx. Fotoaparát nabízí portrétový mód s bokeh efektem a zkrášlení pomocí AI.

Interní úložiště bude ve dvou variantách, stejně jako operační paměť. První varianta je 3 GB s 32 GB a druhá má 4 GB s 64 GB. Realme 2 nebude disponovat ani hlavní českou frekvencí pro LTE s 800 MHz. Displej má úhlopříčku 6,2″ s HD+. Baterie získala kapacitu 4 230 mAh. Uvedení se můžeme dočkat do pár dní, maximálně týdnů.

Realme 2

Původní článek z 17. srpna

Oppo chystá na druhou polovinu roku představení druhého modelu Realme 2, který nahradí letošní květnový Realme 1. Realme 2 se objevil na jednom eshopu, avšak brzy byl stažen pryč. Naštěstí se podařilo udělat screenshot připravovaného produktu. Produkt se na webu objevil ještě před oficiálním představením od výrobce Oppo.

Realme 1 oproti Raelme 2

Původní Realme 1 má k dispozici verzi s 6 GB operační paměti, přičemž úložiště bude o velikosti 128 GB. Když k tomu připočtete ještě podporu až 256GB microSD karty, nabízí se celkem velký prostor pro osobní data. Za zmínku stojí ještě procesor Helio P60, který byl vyroben 12nm technologií. Fotoaparáty mají světelnost f/2.2, což je i na dnešní dobu dost slabý parametr. Dokonce u této novinky nenajdete čtečku otisků prstů, výrobce sází jen na rozpoznání obličeje.

Původní Realme 1

Následovník Realme 2 získává nově čtečku otisku prstů a místo celého horního rámečku získává notch. Realme 2 získá na svých zádech duální fotoaparát a přední bude opět používat snímání obličeje k odemčení telefonu. Telefon pravděpodobně přijde s podobnými specifikacemi jako starší bratr Realme 1. Realme 2 disponuje stejně tvarovanými zády, jako jeho předchůdce. Předpokládá se, že Realme 2 bude mít podobnou cenu kolem 250 amerických dolarů, tedy v přepočtu 5 600 Kč. Telefonu se můžeme dočkat do pár týdnů.

Realme 2

Připravovaný Realme 2

Zdroje: gizchina.com, gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat