Realme – nová značka od Oppo

Realme – nová značka od Oppo
2018-05-03T07:00:15+02:00
• 3. 5. 2018
1

Společnost Oppo právě dnes oficiálně oznámila svoji první značku, pod kterou také budou dodávat vlastní chytrá zařízení. K tomu si ke všemu přizvali velmi silného giganta ze Spojených států, který s největší pravděpodobností dostane na starost online prodej. Stejně jako Huawei má Honor nebo Nubia spadá pod ZTE, tak Oppo přichází s názvem Realme. První telefon Realme 1 bude uveden již 15. května a konkrétně v Indii jej zakoupíte přes známý obchod Amazon.

Cílem je narušit online trh

Pod novou značkou má ve velmi blízké budoucnosti přicházet široká řada zařízení, u nichž chtějí nastavit cenovou hranici v rozmezí 150 až 300 dolarů (tj. cca 3 200-6 399 Kč). V samotné Indii se případní majitelé mohou obracet na více než 500 servisních středisek, kde do jedné hodiny vyřeší až 90 % oprav. Podle slov výkonného ředitele je nová značka zaměřena na rozmanité potřeby mladých spotřebitelů a doufá, že naruší online trh s chytrými telefony.

Značka Realmi se nenápadně podobá sérii Redmi od konkurenčního Xiaomi, které patří silné postavení mezi cenově dostupnými zástupci. Specifikace modelu Realmi 1 nejsou momentálně známy. Avšak zveřejněný snímek odhaluje jeden hlavní senzor fotoaparátu, jednu přisvětlovací LED diodu, barevné provedení Diamond Black nebo absenci snímače otisků prstů, pokud nebude ještě zakomponována v přední části.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Milan Strnadel

3. 5. 2018, 12:06

HTC Diamond

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat