T-Mobile uvedl nový tarif pro studenty – Student DATA

T-Mobile uvedl nový tarif pro studenty – Student DATA
2018-08-30T06:44:49+02:00
• 30. 8. 2018

V dnešní době je již normální, že děti již nemají kredit, ale mnohdy plnohodnotný tarif. Důvod je asi jednoduchý, a to internetové připojení. Díky tomu, že právě studenti nebo mladí lidé spotřebují velké množství dat, tak se mobilní operátoři na tuto položku zaměřují. Stejně jako ostatní, tak i T-Mobile uvádí nový tarif pro studenty s větším obsahem dat. Nový tarif nese označení Student DATA.

Co tarif Student DATA nabídne?

Samozřejmě se u společnosti T-Mobile nejedná o první studentský tarif, ale nyní dochází ke změně především v datovém balíčku. Student DATA nabídne uživatelům 10 GB dat. Co se týče volání a zasílání SMS zpráv, tak zde je omezení na 100 minut volání a na 100 SMS zpráv do všech sítí.

Po vyčerpání tohoto balíčku se účtují normální ceny společnosti T-Mobile, což je u volání 3,5 koruny za minutu. Cena tohoto tarifu byla společností T-Mobile nastavena na 499 korun, což je stejná částka jako u společnosti Vodafone, kde však máte neomezené volání a SMS, takže se nejedná o žádný trhák.

Student DATA

Kdo má tarif pro studenty od společnosti T-Mobile, tak si mohl povšimnout, že podobná varianta zde již byla, jelikož k dostání je aktuálně tarif, který disponuje 6GB balíčkem dat a neomezeným posíláním SMS zpráv. Tento starý tarif stojí 449 korun. Takže u nového tarifu si připlatíte 50 korun a získáte 4 GB dat, ale přijdete o neomezené SMS, ty se vám sníží na 100 zpráv.

Tento nový tarif bude dostupný od 1.9.2018 a mohou si jej pořídit jak stávající zákazník, tak zcela noví. Podmínkou je však věk od 6 do 27 let. Operátor na rozdíl od společnosti Vodafone neověřuje ISIC kartu, ale pouze žádá doklad pro ověření věku klienta.

Zdroj: t-press.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat