Sony chystá model Xperia XA3

Sony chystá model Xperia XA3
2018-08-01T17:00:33+02:00
• 1. 8. 2018
1

Blížící se veletrh spotřební elektroniky IFA v Berlíně s největší pravděpodobností přinese několik nových telefonů od společnosti Sony a jedním z nich se má stát model pod názvem Xperia XZ3. Jeho nejnovější generace stihla získat certifikaci od Euroasijské komise, ke které se teď rovněž přidal regulační úřad TENAA z Číny. Nejnovější záznam v jejich databázi sice není nijak obsáhlý, ale alespoň nám potvrzuje jeho existenci.

Novinka s vysokými ambicemi

Produktová série Xperia XZ bude zanedlouho rozšířena o zařízení Xperia XZ3 skryté pod kódovým označením H4413. Úřad TENAA jen ve zkratce zmiňuje duální pohotovostní režim, podporu sítí 4. generace a systém Android v připravované verzi P, která spíše dorazí až v podobě další aktualizace z Androidu Oreo. Nicméně výrobce by ho mohl začít distribuovat v celosvětovém měřítku během 3. čtvrtletí tohoto roku.

Pro připomenutí můžeme z Xperie XA2 zmínit 5,2palcový Full HD displej, osmijádrový Snapdragon 630, 3GB paměť RAM, 32GB úložiště nebo hlavní 23megapixelový fotoaparát. Japonský gigant u každého prvku asi zvolí menší aktualizaci směrem k lepšímu. Bližší informace od oficiálního zdroje zjistíme už 30. srpna, kdy startuje vzpomínaný veletrh IFA u sousedů v Německu.

Zdroj: techieword.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

alois navratil

2. 8. 2018, 8:14

ten clanek je strasna slatanina…. v nadpisu xa3 pisete o xz3 a na zaver zminite xa2 wtf?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat