Skype do své aplikace implementoval rozšíření podporující Spotify

Skype do své aplikace implementoval rozšíření podporující Spotify
2018-08-09T21:45:50+02:00
• 10. 8. 2018

Asi každý, kdo někdy používal počítač nebo mobilní telefon, slyšel nebo používal službu Skype. Díky rozšíření na mobilní telefon je komunikace skrze tuto platformu jednoduchá a může ji používat každý. Nové verze této služby pokaždé nabídnou menší změny. Nyní došlo k implementaci služby Skype do samotného chatu.

Díky tomu může uživatel vyhledávat interprety, písničky či celá alba. Následně je může sdílet se svými kamarády skrze chat, takže odeslání nově objevené písničky trvá jen dvě kliknutí. Aby to nebylo jen rozšíření, které dovolí vyhledat a sdílet skladbu, tak zde bylo umožňuje skrze aplikaci Skype skladby rovnou pouštět, stejně jako jsme u toho zvyklí například u aplikace Waze. Tato služba je dostupná od verze 8.26. Pro nás však trochu nemilá zpráva je, že tato služba je dostupná zatím pouze v Americe, ale společnost Microsoft se zavázala, že k rozšíření dojde velmi rychle. Takže snad nebudeme čekat příliš dlouho.

skype

Samotná společnost Microsoft má se streamovací službou Spotify velmi dobrý vztah, jelikož po ukončení služby Grove Music sám Microsoft uživatelům doporučil využívání streamovací služby Spotify. Společnost Microsoft však není jediná, jelikož mnoho společností, jako je například Facebook, také Spotify podporují.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat