Skvělý náramek Huawei Honor Band 3 jen nyní ve slevě! sponzorovaný článek

Skvělý náramek Huawei Honor Band 3 jen nyní ve slevě! [sponzorovaný článek]
2018-08-31T09:36:31+02:00
• 31. 8. 2018

Internetový obchod Geekbuying se nyní rozhodl uspořádat velkou akci, díky které máte možnost získat veškeré produkty až s 70 % slevou. Taková sleva už se vyplatí.  To ale není vše, na tomto odkaze můžete zakoupit i jiné produkty se slevou například 80 %. V rámci spolupráce s internetovým obchodem Geekbuying jsme si pro vás připravili akci na chytrý náramek Huawei Honor Band 3 a Weloop Neo.

Geekbuying: Huawei Honor Band 3 za nízkou cenu

Originální Huawei Honor Band 3 na českých e-shopech seženete za cenu okolo 1 700 Kč, v zahraničí je však cena stanovena na 1 000 Kč. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 790 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Do rukou jej dostanete do pěti dnů, neboť vám je obchod pošle z německého skladu. Kupujte ZDE.

Geekbuying: Weloop Neo náramek se slevou

Originální Weloop Neo na českých e-shopech prozatím neseženete, v zahraničí je však cena stanovena na 3 000 Kč. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 1 808 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Do rukou jej dostanete do pěti dnů, neboť vám je obchod pošle z německého skladu. Kupujte ZDE.

Huawei Honor Band 3 – co vše umí?

Před několika měsíci jsme se dočkali představení chytrého náramku zaměřeného pro sportovce, který společnost odhalila pod názvem Honor Band 3. Nový přírůstek na první pohled vypadá jako běžný konkurent pro náramky od amerického Fitbitu, ale čínský výrobce schoval všechny podstatné funkce právě do vnitřní části strojku.

Nejžhavější novinkou je měřič VO2 Max, který dokáže vypočítat maximální spotřebu kyslíku organismu při fyzické aktivitě a výsledná hodnota je často považována za objektivní ukazatel uživatelovy kondice. Využitá technologie slibuje takřka 95% přesnost. Model Band 3 umí monitorovat srdeční tep, rychlost či uraženou vzdálenost. Nová varianta dostala navíc GPS modul, běžeckého trenéra Running Coach, speciální technologii TruSleep pro sledování spánku a dýchání během sportování.

Sledování srdeční frekvence je možné dokonce nepřetržitě po celý den. Funkce Training Effect zvládá vyhodnotit cviky v závislosti na vaší kondici. Díky zvýšené odolnost (5 ATM) nemusíte brát ohledy na déšť, můžete se s nimi potápět či sprchovat. Samozřejmostí je upozorňování na nové události ze spárovaného zařízení. Chytrý náramek navíc vydrží na jedno nabití 10 – 21 dní při maximálním vytížení.

Weloop Neo – co vše umí?

Před nějakým časem byl představen zbrusu nový chytrý náramek, který se stal oblíbeným po celém světě. Výrobcem těchto hodinek je čínská společnost WeLoop a na první pohled je jasné, že její verze Neo míří na uživatele, kteří nechtějí za chytré příslušenství utratit tisíce korun.

Chytré náramky jsou prodávány jako vhodné příslušenství nejen pro sportovně založené jedince, čemuž mimo jiné odpovídají i jejich technické parametry. Na přední straně se nachází dotyková LCD obrazovka s úhlopříčkou 0,85 palců a s rozlišením 144 x 72 pixelů. Náramek WeLoop Neo navíc váží pouhých 24,5 gramů, takže jej na ruce ani nepocítíte. 

Náramek lze samozřejmě libovolně přizpůsobit, systém nabízí nejen různé grafické motivy, ale také klasické zobrazování času, data, teploty a stavu baterie. Navíc díky modulu GPS, senzoru zrychlení, elektronickému kompasu, gyroskopu a integrovanému snímači srdečního tepu může náramek počítat kroky, ušlou vzdálenost, spánkové fáze a tep, což můžete využít pro různé typy outdoorových aktivit.

K synchronizaci mezi telefonem (Android a iOS) poslouží samozřejmě technologie Bluetooth ve verzi 4.0. Po úspěšném propojení budete moci pomocí náramku zprostředkovávat oznámení o hovorech, textových zprávách a aktivitách na sociálních sítích. Náramek je samozřejmě také vodotěsný. Podle výrobce bez problémů přežijí až padesáti metrovou hloubku. Nejpozoruhodnější však je výdrž, která dosahuje až 14 dní běžného používání na jedno nabití. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat