Motorola oznámí Moto P30, P30 Play a P30 Note

Motorola oznámí Moto P30, P30 Play a P30 Note
2018-08-11T10:30:09+02:00
• 11. 8. 2018

Už ve středu 15. srpna společnost Motorola pořádá tiskovou konferenci v Číně, kde dojde k oficiálnímu představení minimálně dvou modelů s názvem Moto Z3 a One Power, o kterých jste mohli v poslední době slýchat přes nejrůznější úniky. Nicméně výrobce na svých stránkách teď poodhalil další tři neznámé telefony a ty doposud nebyly součástí žádných spekulací. Tato zařízení rovněž mohou dorazit v rámci stejné mediální akce.

Nová řada P pro vyšší segment

Přestože telefony toho o sobě moc neprozrazují, tak novou trojici můžeme vyhlížet pod názvy Moto P30, P30 Play a P30 Note, což navíc předznamenává zcela novou modelovou řadu. Model Moto P30 nabídne dvě varianty v podobě 6GB RAM/64GB úložiště nebo 6GB RAM/128GB úložiště a tři barevná provedení Ice Jade White, Bright Black, Aurora. Za ním pokračuje Moto P30 Play s 4GB RAM/64GB úložištěm či dvojím zpracováním (Ice Jade White, Bright Black).

Poslední zástupce zřejmě získá největší displej, pod nímž ukryjí dvě možné konfigurace, a to 4GB RAM/64GB úložiště nebo 6GB RAM/64GB úložiště. V tomto případě bude k dispozici jediná barva – Bright Black. Nechme se překvapit, kam Motorola bude směřovat tyto přírůstky, ale první informace naznačují rozprostření ve střední až vyšší střední třídě. Konečné slovo dostane také nasazený procesor.

 

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat