Hodinky Lenovo Watch X nyní za super cenu 1 000 korun na Cafago.com Sponzorovaný článek

Hodinky Lenovo Watch X nyní za super cenu 1 000 korun na Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2018-08-12T08:29:53+02:00
• 12. 8. 2018
4

V dnešní době je téměř všechno vybavení, které máme při sobě chytré a hodinky tomu nejsou již nějakou dobu výjimkou. Pokud však nutně nepotřebujete nebo nechcete na rukou mít dotykové zařízení, tak máte možnost si pořídit hodinky, které vám notifikují a ukazují informace na displeji. Právě kombinací těchto specifikací a vřelého designu jsou hodinky Lenovo Watch X, které si díky spolupráci s e-shopem cafago.com můžete pořídit za zvýhodněnou cenu 42,13 euro (1 000 korun).

Lenovo Watch X – Co to umí?

Hodinky se na první dojem jeví jako obyčejné, ale při bližším pohledu si můžete všimnout ukazatelů, které vám notifikují například o srdečním tepu nebo příchozím hovoru. Díky senzorům srdečního tepu a krokoměru, tedy můžou bít pomocníkem při fitness aktivitách, jako je běh, jízda na kole nebo plavání. Jelikož při takových aktivitách často narazíte na vlhkost nebo vodu jako takovou, tak hodinky disponují voděodolností do 80 metrů (8ATM). Kromě vody můžete také narazit na nepříjemnosti při kterých by se mohlo krycí sklíčko poškrábat. Proto výrobce vybavil svůj produkt safírovým sklem, které by mělo těmto problémům zabránit.

Kromě fitness aktivit by se vám mohla hodit funkce notifikování na příchozí hovory, které můžete jednoduše ztlumit. Máte k tomu dvě možnosti. První je, zmáčknout tlačítko nebo jen stačí zatřást s hodinkami. podobnou funkci můžete také využít při focení autoportrétů. Zde také stačí stisknout tlačítko na hodinkách nebo zatřást rukou. Samozřejmě chytré funkce nejsou jedinou předností těchto hodinek. Nabídnou také velmi elegantní design, který je sklouben s prodyšným páskem, právě při různých aktivitách. Lenovo Watch X váží pouze 230 gramů. Možná vás napadne, jak se hodinky nabíjí? Hodinky mají zabudovanou vyměnitelnou baterii, která by měla vydržet klidně půl roku.

Pokud vás tato nabídka zaujala můžete si Lenovo Watch X zakoupit na e-shopu Cafago.com za exkluzivní cenu 42,13 euro (1 000 korun). Stačí při nákupu zadat slevový kupón: L082PB a získáte zmiňovanou cenu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená, a to do konce srpna.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Hakus von Tyros

12. 8. 2018, 18:32

Tak tento okopírovaný rychloprodukt ani náhodou. Ani ve snu NE.

imhored2233

12. 8. 2018, 13:04

Tohle není novinářina. Tohle je rychle napsaný PR článek plný affiliate odkazů. Nemá žádnou hodnotu, cílem je, aby lidi klikali na odkazy.

Ondřej Janečka

12. 8. 2018, 12:12

Vážně? Pouze 230 gramů? To je doufám chyba a jestli ne, tak bych rozhodně vynechal to pouze :D

Vladimír Klišč

12. 8. 2018, 10:47

Dnes může psát už každý? I bez základního vzdělání?
Design nemůže být vřelý. A ,,můžou bít pomocníkem“ to snad napíše jen absolutní ignorant. Zopakujte si český jazyk,jestli chcete dělat ,,novinařinu“.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat