Galaxy Home je nový reproduktor od Samsungu, podívejte se, co vše nabídne

Galaxy Home je nový reproduktor od Samsungu, podívejte se, co vše nabídne
2018-08-11T12:30:11+02:00
• 11. 8. 2018
2

Společnost Samsung společně s novým modelem Galaxy Note 9 a Galaxy Watch představil také svůj vůbec první chytrý reproduktor Galaxy Home. Nikoho samozřejmě nepřekvapí, že hlavním hlasovým asistentem je Bixby. 

Nový reproduktor od jihokorejského výrobce nabídne osm mikrofonů, jenž mají za úkol lépe rozpoznat hlas uživatele. V praxi by to tak mělo znamenat, že reproduktor nebude mít problém s rozpoznáním hlasu i z druhé strany pokoje. Zajímavé je, že Samsung reproduktor představil tak, že spustil hudbu ne na dvou, ale rovnou na 160 dalších reproduktorech Galaxy Home. 

Galaxy Home nabídne velmi kvalitní zvuk

Samsung se bude snažit přilákat zákazníky na velmi přírodní zpracování zvuku, jenž obstará výkonné reproduktory. O bohaté, hluboké a detailní basy se pak samozřejmě postará implementovaný subwoofer. Co nás rozhodně nezaskočilo, tak je přítomnost technologie AKG. 

Společnost AKG, která mimo jiné nějakou dobu patří jihokorejskému gigantu, nově podporuje inteligentní ekosystém domácnosti po vzoru Samsungu. V praxi tak díky tomu bude možné ovládat zařízení SmartThings pomocí hlasových příkazů. 

Ne, opravdu si z vás neděláme srandu. Takto skutečně nový Galaxy Home vypadá. Osobně mi přijde, že se Samsung inspiroval odpadkovým košem, akorát k reproduktoru přidal tři nožičky a hezkou barvu.

Velkou novinkou bylo také oznámení partnerství se švédskou hudební streamovací službou Spotify. Uživatelé si tak budou moci nově propojit účty Samsung a Spotify a následně přehrávat hudbu na všech zařízeních Galaxy, včetně reproduktorů. Společnost Samsung toho ale více neuvedla. Neznáme tedy jak oficiální ceny, tak také datum pro zahájení prodeje. Jakmile ale zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

BranislavBanik

15. 8. 2018, 6:29

Autor má zvláštne predstavy o odpadkovom koši. Ja to vidím takto https://pbs.twimg.com/media/DkLJ3yLXgAAjitz.jpg

Zdeněk Koutský

VIP 15. 8. 2018, 16:39

Tohle mě fakt nenapadlo :-DDD

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat