Fitbit připravuje hodinky Charge 3

Fitbit připravuje hodinky Charge 3
2018-08-19T08:14:31+02:00
• 19. 8. 2018

Pomalu blížící se veletrh spotřební elektroniky IFA, který se mimochodem koná už koncem tohoto měsíce v Berlíně, by mohl ukázat nejnovější přírůstek od společnosti Fitbit. Zatímco podobu chystaného fitness náramku s názvem Charge 3 známe již několik dnů, tak konečně máme k dispozici jeho první očekávané specifikace. Bohužel případné majitele nepotěší nijak výrazná vylepšení po stránce vnitřní výbavy.

Plná výbava s výjimkou

Nositelné zařízení má nést dotykový displej, pod nímž bude k dispozici modul pro Bluetooth a Wi-Fi. Technologii NFC pro bezkontaktní platby prostřednictvím vlastního řešení Fitbit Pay nasadí pouze u varianty Special Edition. Absence vestavěného GPS lokátoru si vynutí neustále připojení k chytrému telefonu, pokud při sledování sportovních aktivit budete chtít znát svoji přesnou polohu.

Ačkoliv není známa přesná velikost ukryté baterie, tak by měla vydržet až 7 dnů provozu. Mezi zbývající známé prvky výbavy lze zařadit vodotěsnost až do hloubky 50 metrů, možnost výměny náramku, snímač tepové frekvence, monitor spánku nebo záznam aktivity během cvičení. Závěrem jej nově vybaví funkcí Rychlá odpověď, kde půjde zareagovat pomocí rychlé zprávy. Prodejní cena, ani oficiální dostupnost není v tuto chvíli známa.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat