Chytré hodinky za exkluzivní cenu 470 korun na e-shopu eBay.com Sponzorovaný článek

Chytré hodinky za exkluzivní cenu 470 korun na e-shopu eBay.com [Sponzorovaný článek]
2018-08-19T09:59:37+02:00
• 19. 8. 2018
1

V dnešní době má již skoro každý kromě telefonu i další chytrou věc, jako jsou například fitness náramky nebo chytré hodinky. Pokud však nechcete každý den taková zařízení nabíjet, tak můžete zvolit možnost jít cestou někde mezi chytrými hodinkami a klasickými. Právě takovu možnost dávají hodinky NX02, které nyní můžete získat za exkluzivní cenu 20,9 dolarů (470 korun) na e-shopu eBay.com.

Co tyto hodinky umí?

Hodinky na první pohled vypadají jako obyčejné bez jakýchkoli dalších funkcí. Opak je však pravdou. Pod klasickým ciferníkem se nachází mnoho dalších funkcí. Především se hodinky dají využít jako fitness náramek, jelikož po celou dobu nošení monitorují váš pohyb a jednotlivé aktivity, jako je chůze, běh nebo třeba plavání. Jelikož jsem zmínil i plavání, tak hodinky disponují voděodolností a vydrží 5 ATM.

NX02 však nenabízí jen monitorování vaší aktivity a spánku, ale také slouží jako prostředek pro notifikace, jelikož pokud vám na mobilní telefon přijde notifikace, tak hodinky zavibrují a na displeji se rozsvítí upozornění. Mezi další funkce patří například dálkové ovládání foťáku na mobilním telefonu.

Co se týče technických parametrů, tak displej v hodinkách je FSTN a k napájení celých hodinek je využívána baterie o kapacitě 290 mAh. Výrobce uvádí, že by hodinky měly vydržet 18 měsíců bez výměny baterie. Co se týče váhy hodinek, tak ta je pouhých 89 gramů. Hodinky jsou dostupné ve dvou barevných variacích, a to černé a modré.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si hodinky NX02 můžete nyní zakoupit za exkluzivní cenu 20,9 dolarů (470 korun) na e-shopu eBay.com. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Dobrý den, jaká baterie pohání tento produkt? Obyčejné knoflíkové lithiové?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat