Ulefone Armor 5 jde nyní do předprodeje za exkluzivní cenu Sponzorovaný článek

Ulefone Armor 5 jde nyní do předprodeje za exkluzivní cenu [Sponzorovaný článek]
2018-07-27T12:41:29+02:00
• 27. 7. 2018

Společnost Ulefone nyní bude zahajovat předprodej nového odolného modelu nesoucí název Armor 5. Pokud si objednáte v období od 6. do 12. srpna, tak jej získáte za exkluzivní cenu 189,9 dolarů (4 200 korun). Poté se cena dostane na klasickou prodejní cenu 249,9 dolarů. Takže pokud vás tento model zaujal, tak máte jen málo času na rozmyšlení, zda jej chcete za tuto exkluzivní cenu.

Specifikace Ulefone Armor 5

Ulefone Armor 5 byl již ukázán na barcelonském veletrhu MWC na konci letošního února. Teprve nyní se dostaly na povrch informace o jeho finální podobě a parametrech. Ulefone Armor 5 bude disponovat odolnou konstrukcí, která bude chráněna gumovými prvky. Armor 5 přijde s certifikací IP 68, bude tedy odolný proti prachu a vodě. Překvapující je dle snímků patrná přítomnost skleněných zad, která jsou celkem zajímavá, vzhledem k povaze zařízení.

Ulefone Armor 5

O výkon se u Ulefone Armor 5 bude starat procesor nižší střední třídy Helio P23. Co se týče operační paměti, tak výrobce zvolil RAM a velikosti 4 GB. Pro ukládání dat Armor 5 nabídne 64GB úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty až o 256 GB. Operační systém bude Android ve verzi 8.1 (Oreo). Fotoaparát je duální s 16 a 5 MPx. U přední kamerky se jedná o čip s rozlišením 13 Mpix. Displej se dočká 5,85″ a bude mít pro letošní rok typický notch. Baterie přijde s poměrně velikou kapacitou 5 000 mAh a podporou rychlého nabíjení.

Ulefone Armor 5

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat