Facebook vypustil novou funkci Watch Party

Facebook vypustil novou funkci Watch Party
2018-07-27T12:40:05+02:00
• 27. 7. 2018
3

Sociální síť Facebook se před několika měsíci musela potýkat s velmi nepříjemnými soudními procesy, neboť přeprodávala veškerá data o uživatelích třetím stranám. Desítky milionů osobních profilů se tak dostalo do rukou firmám, které s nimi mohly naložit podle svých potřeb. V tomto případě tedy nelze hovořit o téměř žádné bezpečnosti, ba naopak.

Troufám si říci, že Facebook je pouze jeden velký překupník. Na druhou stranu lze prohlásit, že jde o jakousi daň za to, že za službu nemusí uživatelé platit. Jde ale o zatraceně velkou daň. Facebook má však na trhu tak dominantní postavení, že mu soudní procesy a mediální tlak příliš moc neuškodily. Dle mého názoru tak může data přeprodávat i nadále. To ale neznamená, že by se sociální síť nějak zastavila, ba naopak – připravuje další novinku. 

Watch Party od Facebooku

Pokud jste někdy měli nutkání a chuť sledovat videozáznamy na Facebooku se svými internetovými přáteli, měli jste smůlu – ovšem ne na dlouho. Největší sociální síť světa se rozhodla pracovat na další nové funkci, kterou ocení hlavně uživatelé, kteří chtějí hromadně sledovat videozáznamy se svými přáteli online. 

Facebook nově vyvíjí funkci nazvanou Party Watch, a to pro všechny uživatele sociální sítě. Pomocí této novinky budou moci všichni uživatelé sdílet video, které sledují, se svými přáteli. Pozvaní uživatelé se budou moci ke sledování videa připojit a chatovat s ostatními v reálném čase. Funkce Party Watch byla doposud testována v omezeném počtu skupin, ovšem již nyní je k dispozici pro všechny uživatele. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Štěpa Krejčiřík

27. 7. 2018, 14:10

A co ten nový design Messengeru? V květnu se všude psalo, ze to bude VELMI, VELMI brzy ????

Martin Graulich

27. 7. 2018, 18:37

Taky jsem si říkal, že se o tom dost psalo, a najednou je o tom ticho

Martin Graulich

27. 7. 2018, 12:56

Zajímavej názor na FB, ale já jsem za něj rád. Vidíš to podobně jako já. Proto jsem FB zrušil a mám jenom Messenger.. myslím si že je to tak lepší

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat