GearBest.com – Chcete mít z „hloupé“ televize chytré zařízení? Sponzorovaný článek

GearBest.com – Chcete mít z „hloupé“ televize chytré zařízení? [Sponzorovaný článek]
2018-07-24T12:55:39+02:00
• 24. 7. 2018

Toužíte po chytré televizi, ale nechcete investovat do nové? V tom případě by vás mohl zaujmout zbrusu nový TV box Alfawise A8. Ten můžete mít díky e-shopu GearBest.com za exkluzivní cenu.

Chytrá televize levně a jednoduše!

TV box je chytrá krabička, kterou propojíte s libovolnou televizí a rázem ji přeměníte v chytrou. Nemusíte ani vlastnit televizi, vystačíte si s libovolným monitorem. Alfawise A8 podporuje displeje až s rozlišením 4K, přičemž zvládá promítat 3D filmy, nabízí širokou škálu obsahu a pohání jej výkonný hardware v čele se čtyřjádrovým procesorem a 2GB operační pamětí. U smartphonů by 2 GB byly žalostně málo, avšak u TV boxu jde o nadstandard. K dispozici je i 16GB úložiště.

K internetu se připojíte pomocí Wi-Fi, budete tak potřebovat jen dva kabely – napájecí, aby TV box vůbec fungoval, a pak HDMI, k propojení s televizí či jiným monitorem. Následně již jen zapnete TV box a můžete si začít užívat své nové chytré televize, která vlastně vůbec není nová, protože jediná investice, kterou musíte učinit, je pořízení boxu, případně kabelu, pokud jej nemáte doma navíc.

Alfawise A8 disponuje systémem Android 8.1, takže si můžete nainstalovat některé své oblíbené aplikace, nebo například internetový prohlížeč. Pokud ještě navíc připojíte bezdrátovou myš a klávesnici, stane se váš obývací pokoj centrem rodinné zábavy. Nemluvě o tom, že TV box podporuje i připojení herních ovladačů, takže poslouží i jako lacinější herní konzole nejen pro děti.

Alfawise A8 se za normálních okolností prodává s cenovkou 36,99 dolarů (818 korun). Nyní je však cena snížena na exkluzivních 29,99 dolarů (660 korun). Neváhejte však příliš dlouho jelikož nabídka je časově a množstevně omezená. Stačí jen navštívit e-shop GearBest.com a zařízení si nyní zakoupit.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat