UMIDIGI Z2 – velký displej, stylový design, lákavá cena sponzorovaný článek

UMIDIGI Z2 – velký displej, stylový design, lákavá cena [sponzorovaný článek]
2018-06-13T17:24:42+02:00
• 12. 6. 2018
2

Telefon UMIDIGI Z2 je od pondělí v předprodeji a zatím čísla hovoří jasně – o lákavou novinku je velký zájem. Obchod GearBest si navíc připravil speciální slevu, díky které lze telefon zakoupit za 249,99 dolarů, což odpovídá zhruba 5500 korunám. Při pohledu na specifikace by přitom mnozí čekali mnohem vyšší částku, opak je však pravdou.

UMIDIGI Z2

UMIDIGI Z2 zaujme zejména velkým 6,2palcovým displejem s FullHD+ rozlišením. Výrobce se drží aktuálních trendů a nabízí displej přes téměř celou čelní stranu, pro senzory je zde výřez, ke kterému dnes také dost výrobců přistupuje.

Na telefonu je patrné, že se výrobce snaží dosáhnout kvalit těch nejlepších hráčů na trhu. Podobně jako Huawei P20 Pro nebo Honor 10 disponuje gradientním barevným efektem na skleněných zádech, podobně vysoko se šplhá i s výbavou, která zahrnuje výkonný procesor Helio P23, doplněný o 6 GB RAM a 64GB úložiště.

Zajímavostí je že UMIDIGI Z2 disponuje čtyřmi fotoaparáty. Dva nalezneme vzadu a dva vpředu. Obě dvojice nabízejí rozlišení 16 MPx + 8 MPx. Hlavní fotoaparát využívá senzoru od společnosti Samsung a je vyladěn k podávání dobrých výkonů i za špatného osvětlení. Přední kamerky pak pracují se senzorem od Sony a lze díky nim kromě focení selfie využívat rozpoznávání obličeje pro odemčení telefonu.

Jak již bylo zmíněno ze začátku, telefon je nabízen za mimořádnou akční cenu v předprodeji u GearBestu, přičemž limitované množství zleněných telefonů rychle ubývá. Zájemci mohou telefon zakoupit zde, lákavá je pak i nabídka dopravy zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Ivan Šuhajda

13. 6. 2018, 10:49

umidigi nebrat!!! osobni zkušenost.

Karel Čapka

VIP 13. 6. 2018, 16:51

Já ho měl a byl jsem s ním spokojený.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat