Gearbest: nejlepší malý dron JJRC H37 nyní za 679 Kč z českého skladu! sponzorovaný článek

Gearbest: nejlepší malý dron JJRC H37 nyní za 679 Kč z českého skladu! [sponzorovaný článek]
2018-05-31T06:30:31+02:00
• 31. 5. 2018
2

Kvadrokoptéry jsou hitem dneška i zítřka. Existuje nespočet modelů, které můžete sehnat na internetu. Pokud nevíte, zda pro vás budou tou pravou zábavou, můžete si už do týdne ode dneška zalétat s kvalitní kvadrokoptérou JJRC H37.

Tato kapesní kvadrokoptéra je vhodná pro všechny. Její ovládání je jednoduché a díky šestiosému gyroskopu má dokonalou stabilitu. Odolné tělo zaručuje výbornou výdrž proti mechanickému poškození. I přes svou jednoduchost s ní každý dokáže dělat 360 stupňové obraty a salta.

JJRC H37 z českého skladu s dodáním do 3 dnů

Díky slevovému kupónu HSC4thD303, který po přihlášení na webu Gearbest, zadáte do kolonky v košíku, tak dostanete slevu na JJRC H37 a výsledná cena bude pouhých 679 Kč. A pozor, kupón je limitován pro prvních 20 objednávek. Navíc jej můžete zakoupit z českého skladu, díky čemuž se vyhnete různým poplatkům – dovoz do 3 dnů. Produkt můžete zakoupit ZDE.

JJRC H37 aneb Co všechno získáte za 679 Kč?

Tělo je vyrobeno z kvalitního a především odolného ABS plastu, jež odolá i těm nejtěžším nárazům. Vrtule kvadrokoptéry jsou dokonale ohebné, a tak se nemusíte bát jejich poškození. K tomu přispívají i ochranné rámečky kolem vrtulí. I přes to výrobce do balení přidává náhradní 4 vrtule.

Velikost kvadrokoptéry je 11,3 x 13,5 cm a tloušťka činní pouhých 3 cm. Je tedy vhodná především do vnitřních prostor či domácností, kde s ní lze snadno manévrovat. O rozbitý nábytek se ale bát nemusíte, kvadrokoptéra váží pouhých 13 gramů.

Zařízení je napájeno baterií o kapacitě 400 mAh, což vystačí na 7 minut letu. Nabíjení trvá 60 minut. Výhodou této kvadrokoptéry je, že ji lze nabíjet buď skrze samotný ovladač, nebo skrze USB, které je součástí balení. Samotnou baterii lze tedy snadno vyměňovat a pořídit si jich více.

Tato moderní hračka přichází v jednom barevném provedení – v černé. Ovládání je velice jednoduché a stačí vám jen pár tlačítek ke kompletnímu ovládnutí všech funkcí. Ovladač a kvadrokoptéra pracuje ve frekvenčním pásmu 2.4 GHz a vše je řízeno skrze infračervený paprsek. Třešničkou na dortu je podsvícení kvadrokoptéry, při kterém je noční létání opravdový zážitek.

Vlastnosti kvadrokoptéry JJRC H37

  • Rozměry a hmotnost: 11,3 x 13,5 x 3 centimetrů, 13 gramů
  • Doba letu a nabíjení: Let přibližně 7 minut, nabíjení 60 minut
  • Letové schopnosti: Let vpřed/vzad, zatočit vlevo/vpravo, boční let vlevo/vpravo, stoupání a klesání, rychlý let vpřed, 360 stupňová otočka
  • Dosah: 30 metrů
  • Obsah balení: 1x Kvadrokoptéra JJRC H37, 1x ovladač, 1x 3.7V 400 mAh 35C Lipo baterie, 4x náhradní vrtule, 1x uživatelský manuál

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Marek Kajlanic

3. 6. 2018, 10:31

zaplatíte a NIC nedostanete. Já čekám na zboží od ledna a už ani na mé dotazy nereagují

Zdeněk Koutský

VIP 4. 6. 2018, 6:37

dobrý den, dejte mi na Vás prosím kontakt. Napíšu Vám a zkusím problém vyřešit :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat