Coolpad ukázal model Cool 2

Coolpad ukázal model Cool 2
2018-05-04T15:20:03+02:00
• 5. 5. 2018

Společnost Coolpad se rozhodla rozšířit svoji nabídku telefonů o jeden nový přírůstek, který zanedlouho naleznete na prodejních pultech pod názvem Cool 2. Zařízení v reklamních spotech vypadá velmi lákavě. Nicméně jeho specifikace ho zařadí stěží do střední třídy, kde model čeká řada obstojných konkurentů. Čínský výrobce pravděpodobně nasadí velmi agresivní cenovou politiku s minimálním profitem.

Žádné zázraky nehledejte

Do čela se dostal 5,7palcový IPS LCD displej s rozlišením 1 440 x 720 pixelů, s populárním poměrem stran 18:9 a také přední 8megapixelová kamerka. Dále nechybí zaoblené hrany nebo zakřivení označené 2.5D. Do kovové konstrukce byl nasazen osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM a 64GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty. Přesné rozměry jsou 154,7 x 73,3 x 9 mm.

 

Zadní část nesou dva senzory fotoaparátu v podobě 13megapixelového a 0,3megapixelového snímače, jednu přisvětlovací LED diodu pro přisvětlení snímků a skener otisků prstů. Seznam specifikací je doplněn o 3,5mm jack pro sluchátka, microUSB port, baterie s kapacitou 3 200 mAh bez podpory bezdrátového/rychlého nabíjení. Závěrem zbývá zmínit operační systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat skrytý pod vlastním uživatelským rozhraním.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat