Aplikace iTunes je konečně k dispozici v Microsoft Store

Aplikace iTunes je konečně k dispozici v Microsoft Store
2018-04-27T13:14:39+02:00
• 27. 4. 2018

Poměrně dlouhou dobu nám bylo slibováno, že se iTunes dostane také na Microsoft Store. Mohli jsme se jej dočkat dříve, ovšem iTunes nebylo na pořadu dne a tak byl termín přesunut. Po dlouhém čekání jsme se konečně aplikace dočkali. 

Uživatelé operačního systému Windows, kteří chtějí používat službu iTunes na svých přístrojích, mohou nyní stáhnout nativní aplikaci také z Microsoft Store, konečně. 

iTunes pouze pro Windows 10

iTunes je aplikace určená pro organizaci a přehrávání multimediálních souborů. Program je také rozhraním pro správu mobilních zařízení iPhone, iPad a iPod společnosti Apple. Dále je možné se prostřednictvím iTunes připojit v některých státech k iTunes Store, internetovému obchodu s hudbou, filmy, televizními pořady, hrami, podcasty a dalším obsahem.

Aplikace také podporuje novou službu Apple Music, kde můžete poslouchat miliony skladeb a celé hudební knihovny, online nebo offline. Aplikace iTunes je nyní k dispozici ke stažení zdarma v obchodě Microsoft Store. Prozatím je kompatibilní pouze s Windows 10 s architekturou x86 či x64, 

Pokud si chcete novou aplikaci stáhnout a nainstalovat, připravte si minimálně 500 MB volného místa na disku. Mějte na paměti, že iTunes nainstalujete pouze na interní pevný disk, nikoliv na externí. Používáte službu iTunes na operačním systému Windows? Dejte nám vědět do komentářů!

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat