Xiaomi Ninebot Plus je nyní k dostání s 28% slevou sponzorovaný článek

Xiaomi Ninebot Plus je nyní k dostání s 28% slevou [sponzorovaný článek]
2018-01-15T17:40:23+02:00
• 15. 1. 2018

Pokud vás zimní aktivity nelákají, mohla by vás zaujmout nová elektrická dvoukolka, díky které si můžete vychutnat město jako nikdy předtím. Internetový obchod Gearbest aktuálně nabízí takzvaný segway, a to pod názvem Xiaomi Ninebot Plus.

Aktuálně je tento produkt k dispozici v elegantní bílé barvě, přičemž jej můžete zakoupit za sníženou cenu. Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Xiaomi Ninebot Plus a funkce

Segway v poslední době nabývá na popularitě. Jedná se o velmi oblíbenou elektrickou dvoukolku. Jistě jste jej zahlédli na sociálních sítích. Mnoho lidí si podobné vozítko pořídí hlavně proto, aby se co nejrychleji dostali z místa A do místa B. Legendární vozítko nabízí také čínská společnost Xiaomi. A právě jejímu produktu se nyní budeme věnovat.

Xiaomi Ninebot Plus disponuje maximální nosností 100 kg, přičemž jeho maximální rychlost činí 18 km / h. Nejvíce zajímavou funkcí je jistě Bluetooth konektivita. Díky ní můžete totiž segway ovládat pomocí svého telefonu. V praxi to znamená, že můžete převážet nejen jiné osoby, ale také různé předměty. K ovládání poslouží speciální aplikace, která je k dispozici nejen na iOS, ale také na Androidu. 

Segway je nyní k dostání s 28 % slevou, tedy zhruba za 11 340 Kč. Produkt zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat