LG K10 (2018) nabídne technologii LG Pay

LG K10 (2018) nabídne technologii LG Pay
2017-12-18T11:00:30+02:00
• 18. 12. 2017
1

Mobilní technologie LG Pay byla ještě donedávna doménou telefonů z nejvyšší třídy, ale společnost LG se rozhodla tuto funkci zpřístupnit i méně výkonným zařízením ze svého portfolia. Potvrzuje to čerstvý únik, podle kterého připravovaný model K10 (2018) bude prvním zařízením ze střední třídy, u něhož budoucí majitelé využijí platby přes funkci LG Pay. Jihokorejský výrobce tuto informaci určitě více objasní během veletrhu CES v Las Vegas.

LG K10 (2018) má disponovat 5,3palcovým displejem s Full HD rozlišením a přední 5megapixelovou kamerkou na oblíbené selfie snímky. Výkonnostní stránku zastoupí čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,2 GHz od neznámého dodavatele, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště s kapacitou 32 GB, které ke všemu rozšíříte prostřednictvím slotu pro paměťové microSD karty.

Zadní část telefonu obsadí 13megapixelový senzor fotoaparátu, 3 000mAh baterie nebo snímač otisků prstů. Poslední potvrzenou funkcí ze seznamu specifikací je přítomnost FM rádia. Následující týdny nám potvrdí přesnou verzi operačního systému Android, u něhož bychom jistě ocenili nejnovější 8.0 Oreo. Avšak nechme se překvapit, co vlastně jihokorejský gigant si připravil pro stále silnější konkurenci.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 19. 12. 2017, 10:17

Hlavně at dají normální cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat