Google zveřejnil nejlepší aplikace a hry roku 2017

Google zveřejnil nejlepší aplikace a hry roku 2017
2017-12-01T13:44:20+02:00
• 1. 12. 2017
2

Google čas od času zveřejní v Obchodě Play speciální edice aplikací a her, které se vyznačují třeba kvalitou. Například je k dispozici již delší dobu sekce Indie her, kde můžete objevit zajímavé tituly od malých nezávislých studií.

Nyní se Google pochlubil nejlepšími aplikacemi a hrami za rok 2017. Bohužel již konkrétně neudáví kritéria, jak byly jednotlivé tituly vybírány. I proto možná objevíte v seznamu aplikace nebo hry, o kterých jste ještě neslyšeli.

Nejlepší hry 2017

Na prvním místě mezi hrami najdeme titul A Girl Adrift nabízející otevřený svět s prvky RPG. Další hra s názvem After the End: Forsaken Destiny má za úkol provětrat mozkové závity a na třetím místě je Alia Bhatt: Star Life, kde se hráč snaží uspět v Bollywoodu. Až na čtvrtém místě se objevuje známější hra – Angry Birds Evolution. Kompletní seznam najdete v Obchodě Play.

logo-app A Girl Adrift DAERISOFT Zdarma ANDROID logo-app After the End: Forsaken Destiny NEXON M Inc. 109,99 Kč ANDROID logo-app Alia Bhatt: Star Life Moonfrog Zdarma ANDROID logo-app Angry Birds Evolution Rovio Entertainment Ltd. Zdarma ANDROID

Nejlepší aplikace 2017

U aplikací není situace jiná. Na prvním místě je 112 Acil Yardım Butonu, což je turecká obdoba české aplikace Záchranka. Na druhé příčce je Zhubněte za 30 dnů a třetí aplikace se věnuje sportu. Známější titul najdeme například až na 5. místě – Adobe Photoshop Sketch. Kompletní seznam najdete v Obchodě Play.

logo-app 112 Acil Yardım Butonu T.C. Sağlık Bakanlığı Zdarma ANDROID logo-app Zhubněte za 30 dnů Simple Design Ltd. Zdarma ANDROID logo-app 7 Minuta Tréninku Simple Design Ltd. Zdarma ANDROID logo-app Adobe Photoshop Sketch Adobe Zdarma ANDROID

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Nevím, jak je myšleno první místo atd., ale ty hry jsou řazeny dle abecedy. Jen pro pořádek. Aby 1.místo nebylo někým myšleno jako 1.místo :-)

Martin Lendvay

2. 12. 2017, 20:53

Presne tak, je to zoradené podľa abecedy, čiže vety v článku o tom, čo je na akom mieste je dosť zavádzajúce.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat