Vernee Mix 2 nabízí 6 GB RAM, zaručí plynulý chod a skvělé hraní sponzorovaný článek

Vernee Mix 2 nabízí 6 GB RAM, zaručí plynulý chod a skvělé hraní [sponzorovaný článek]
2017-11-11T11:30:13+02:00
• 11. 11. 2017

Vernee se stává pomalu známější značkou a vždy vyráběla vlastní originální telefony. Nyní se však pustili do kopírování ostatních značek. Nedávno představili model Mix 2, který kopíruje Xioami Mi Mix 2. Kromě designu Vernee od Xiaomi okopírovalo i výkon. A oproti Xiaomi však má výrazně nižší cenovku.

Skvělý herní výkon

Vernee Mix přichází ve dvou variantách. Se 4 GB RAM nebo se 6 GB RAM, tedy máte na výběr, zda zvolíte rychlý, nebo bleskový telefon. Mix 2 nabízí 6″ FHD+ displej, který díky poměru stran 18:9 se vleze do rozměrů 5,5″ telefonu. Navíc na okrajích je sklo mírně zaobleno, takže to vypadá, že displej je až úplně k krajům. O výkon se stará osmi jádrový procesor Helio P25 od MediaTeku. Ten je vyroben 16nm FinFET technologií, která zaručuje o 25 % menší spotřebu energie.

Na hraní her tu máte navíc obrovské úložiště. Při 4GB RAM verzi je zde 64 GB a při 6GB verzi je zde 128 GB, a to už je pořádná nálož místa. Navíc Vernee Mix 2 má velikou kapacitu baterie, 4200 mAh. Navíc k tomu je zde i rychlonabíjení. Takže svůj telefon máte do dvou hodin nabitý. Vzadu jsou dva fotoaparáty, které mají 13 a 5 MPx a ve předu se nachází selfie kamerka s 8 MPx. Co se týče sim karet, tak zde můžete mít buď dvě nano karty, nebo jednu nano a jednu micro sd kartu. Systém je VOS 1.0, který je postaven na Androidu 7.0.

Cena zařízení je během akce na Bangoodu za 6GB variantu pouze 250 USD (5500 Kč) a na Gearbestu je ještě nižší cena, pouhých 157 USD (3400 Kč), a to kvůli 4 GB variantě, která je však také pekelně rychlá. Neváhejte si tento špičkový telefon pořídit, nebo ho někomu darujte na Vánoce. Navíc koruna posiluje a dolar je stále levnější, proto je výhodný čas na nákup elektroniky ze zahraničí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat